2019-08-18 12:25

Ministrul Finanțelor, MESAJ pentru români: ”Nu e niciun pericol pentru PENSII”

 |  00:40
Ministrul Finanțelor, MESAJ pentru români: ”Nu e niciun pericol pentru PENSII”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a vorbit la Antena3, despre proiectele privind pilonul II de pensii și a spus că ideea că românii pierd la pensie este o absurditate și a dat asigurări că nu se va întâmpla așa ceva.

”Până la final de mai-iunie, se dorește pregătirea unui nou concept. În primul rând să se poată opta între pilonul I singur și pilonul II. Apoi, nimeni dintre cei de la pilonul I să aibă de suferit. Pilonul I trebuie să devină măcar la fel de transparent ca pilonul II. Să lărgim aria în care pilonul II  poate să investească. Știm că din banii acumulați la pilonul II 7 miliarde de lei s-au câștigat și aproximativ 1,5 miliarde de lei sunt comisionul administratorului” a explicat ministrul.

”Lumea trebuie să înțeleagă foarte clar: nimeni nu are voie să se gândească la un asemenea scenariu (n.r. - diminuarea pensiilor). Nu este niciun pericol pentru pensiile oamenilor” a subliniat Eugen Teodorovici la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
18 Apr 2018

DISCOTECARE AI DOVEDIT cu varf si indesata CA NU-TI POATE SCOATE NIMENI BIZDA DIN CAP . Ce tot latri la luna si la stele noaptea despre pensii, salarii si finante publice . Dute la un psihiatru sau ginecolog poate iti dau tratamentul potrivit................
TANGA
19 Apr 2018

TAMTARAM CU OAMENI . TIGANULE VRAJITOR CU PAPAGAL . CE RAMINE SA II DAI LU MATA SI TAPTU , MOROCARE DE CIOCOLATA , DE MATASE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray