2020-07-05 21:13

Ministrul Muncii, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu ALOCAȚIILE și salariile

 |  20:38
Ministrul Muncii, ANUNȚ de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu ALOCAȚIILE și salariile

După ce președintele Iohannis a decis să retrimită în Parlament legea bugetului pentru anul 2019, Ministrul Muncii, Marius Budăi își exprimă regretul că alocațiile și salariile nu mai pot fi crescute de la 1 martie. Budăi anunță un alt termen.

”Din pacate asistam la inca un demers politic al unui presedinte impartial intre ghilimele insa pana la promulgarea bugetului, noi nu putem face niciun pas. Noi ne-am facut datoria ca guvern, ca minister, am emis OUG cu sursa de finantare, nu conteaza ca CCR au spus ca bugetul e constiti, tb sa tragem de timp cu majorari de alocatii, salarii, investitii.

Prin parlament va fi rapid, cu siguranta il vom trata cu prioritate si cu siguranta in cel mai scurt timp noi vom revota bugetul in plen si retrimite la presedinte

Data de 1 aprilie poate fi realista? Dar am o retinere, exista posibilitatea ca alocatiile sa fie de la 1 martie, noi ne doream, acum speram sa fie aprobat, sa fie totul gata pana la 31 martie, noi vom face cea mai scurta procedura in parlament” a declarat Marius Budăi la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz