2020-03-30 14:19

Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră pentru PENSIONARII români

 |  17:53
Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră pentru PENSIONARII români

Violeta Alexandru a anunțat pe contul său de Facebook că vineri s-a finalizat plata pensiilor pe luna ianuarie. Ministrul Muncii se declară mulțumită că acest lucru s-a întâmplat înainte de data de 20 ale lunii.

”Vineri 17, tot înainte de week-end cum am reușit să procedăm și în cazul plăților pe card, am terminat plata pensiilor în numerar prin Poșta Română la toate adresele la care au fost găsiți pensionarii la domiciliu. Înainte de termenul limită de 20! Doresc un sfârșit de săptămână liniștit tuturor!

Mă bucur că am reușit să terminăm de vineri. Tot efortul făcut, faptul că m-am interesat zilnic a fost pentru că am înțeles cât de important este ca oamenii să își primească pensiile după zilele de sărbători.

Săptămâna viitoare, ședință pentru discutarea Contractului. Tot săptămâna viitoare se lucrează și la cele cu Băncile. Eficientizăm lucrurile.

Îi asigur că am făcut și eu și noua echipă a Poștei Române, tot ceea ce am putut. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de respectul nostru.

Rezolvăm, pe rând, problemele. Sunt multe. Păstrate nerezolvate de prea mulți ani”, a precizat Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook. 

Faţă de intervalul obişnuit de distribuire a pensiilor, care, conform contractului, este de 1-14 ale fiecărei luni, în luna ianuarie Poşta Română a distribuit toate pensiile într-un interval comasat de doar 6 zile lucrătoare.

Directorul general al Poştei Române, Horia Grigorescu, a explicat că efortul poştaşilor de a lucra la capacitate maximă a compensat zilele libere din perioada sărbătorilor de iarnă.

"Aşa cum am promis, am depus toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situaţia specială pe care am întâmpinat-o la început de an. Datorită efortului salariaţilor Poştei Române, care au lucrat la capacitate maximă, am redus disconfortul resimţit de pensionari, ca urmare a zilelor libere din perioada sărbătorilor de iarnă. În timp ce oameni de rea-credinţă induceau, prin intermediul mass-media, o stare de panică printre persoanele vârstnice, poştaşii erau pe teren, distribuind banii pensionarilor. Le mulţumesc colegilor mei, care au făcut posibilă distribuirea pensiilor într-un timp atât de scurt", a comentat Horia Georgescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

ANONIM
17 Ian 2020

Sictir javră....oare tu ti.ai luat salariu la timp ??... integral , precis ....de parva nu ai fi vonovata de aceste intarzieri
STRAMBEANU RADU
28 Feb 2020

De ce nu se dau pensiile restante de 7 ani . A verificat aceste probleme la casele de pensii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine