2020-02-18 21:59

Ministrul Muncii, anunț despre plata pensiilor pentru ianuarie și februarie

 |  12:06
Ministrul Muncii, anunț despre plata pensiilor pentru ianuarie și februarie

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarant că luna aceasta nu vor fi probleme cu plata pensiilor. Ministrul nu a mai fost atțt de sigur pe el atunci când jurnaliștii l-au întrebat dacă există banii necesari pentru luna martie.

"Ne-am asigurat că avem pentru luna ianuarie şi februarie că avem sumele necesare plăţii pensiilor, indemnizaţiilor", a spus ministrul.

Întrebat de jurnalişti care va fi situaţia în martie, Marius Budăi a răspuns: „Vom vedea. Dar ne vom asigura, cu siguranţă cum am cerut în ianuarie majorarea la fracţia de 1/12, am primit aceste sume, am putut acorda aceste subvenţii, nu am fost în impas până în acest moment".

Ministrul Muncii a avut un mesaj la fel de liniştitor privind banii alocaţi în buget pentru persoanele cu dizabiltăţi: „În marea lor majoritate au înţeles că aceste sume nici nu se pune problema să nu fie în buget. Se spune exact cum se face echilibrarea bugetului, nu sunt probleme. E un articol în buget care spune că se plătesc cu prioritate",


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

MITOMANII PSD
12 Feb 2019

Mafia psd minte cu nerusinare. S-a imprumutat in banci circa 400 milioane in prima tranșa , urmind sa se mai imprumute pana la 1,9 miliarde in zilele urmatoare ale lunii februarie. Generatiile viitoare vor fi impovarate cu aceste datorii ale mafiei psd. Daca mai ramân in tzara ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine