2020-08-03 14:55

Ministrul Muncii dă asigurări: ”PENSIILE vor crește, dar nu cu 40%”

 |  21:43
Ministrul Muncii dă asigurări: ”PENSIILE vor crește, dar nu cu 40%”

Ministrul Muncii a dat asigurări, marţi, că pensiile vor creşte din luna septembrie, însă nu cu 40 la sută, aşa cum prevede legea adoptată de PSD în Parlament. Ministrul Muncii a explicat că Guvernul urmează să stabilească procentul cu care vor fi majorate pensiile, în baza baza unor analize privind încasările la buget.

"Acest Guvernul este responsabil. Va fi o creştere a pensiilor. Va anunţa o eventuală modificare a legii, în sensul de procentul de 40 la sută cunoscut, în baza unor analize privind încasările la buget. Dincolo de orice populism, suntem nişte oameni responsabili şi vom comunica acest lucru în baza datelor privind încasările la buget.

Nu este nimeni în această echipă guvernamentală care din răutate sau rea voinţă să nu fie de acord cu cerinţele pensionarilor. Este evident că este necesară o suplimentare, dar acest lucru trebuie să aibă susţinerea bugetului", a declarat Violeta Alexandru la TVR.

Ministrul Muncii a amintit că "venim după o perioadă de pandemie în aşa fel încât o perioadă în care economia a fost greu lovită".

"Atât premierul, cât şi ministrul Finaţelor au spus-o clar: în momentul în care vom avea o evaluare a situaţiei încasărilor la buget, nu avem niciun interes să ascundem. Vom şi comunica şi vom dezbate împreună cu toate categoriile interesate.

Suntem după o perioadă foarte grea", a adăugat Violeta Alexandru, conform sursei citate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

JIGODII
07 Iul 2020

LEGEA ESTE LEGE SI TREBUIE RESPECTATA...INCLUSIV DE PNL Oare cine ne spunea că banii sunt prevăzuți.in buget ,ptr ca este lege promulgată de toți..... CAT DE PARSIVI SUNT ACESTI.PNL.ISTI....
PORCONACHE
08 Iul 2020

Legea e lege si trebuie respectata dar ma intreb de ce trebuie respectata? Eu spun ca trebuie respectata partial ....adica cei care au pensii speciale de 20.000 lei cu 40% mai primesc inca 8.000 lei In aceste conditii o dau dracului de lege
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz