2020-04-10 03:56

Ministrul Muncii face ANUNȚUL serii: Când vor primi PENSIONARII primii bani după RECALCULARE

 |  21:57
Ministrul Muncii face ANUNȚUL serii: Când vor primi PENSIONARII primii bani după RECALCULARE

Noul ministrul al Muncii, Marius Budăi a anunțat la RomâniaTV când vor primi pensionarii primii bani după ce legea pensiilor a intrat în vigoare la 1 octombrie, după cum precizează acesta. Budăi a precizat că pensiile vor fi recalculate cu un soft și apoi vor fi plătite oamenilor.

”Pensionarii vor primi in plus de cand a intrat legea in vigoare, de la 1 octombrie, in lege spune ca aceasta calculare se calculeaza in 12 luni dar indiferent cand se va termina de calculat, vor primi banii de la 1 octombrie 2018. Pentru a pune in aplicare legea este nevoie de un soft, suntem in procedura de achizitie si scrie in lege ca procedura de recalculare si plata se face in acele 12 luni.

Plata se va face odata cu intrarea in vigoare in lege, sa spunem ca in februarie primeste decizia de plata, dar va fi primi diferenta de bani de la 1 octombrie 2018” a declarat Budăi la RTV.

Întrebat ce se va întâmpla cu inițiativa Ministrului de Finanțe cu plata tututor pensiilor pe card, Ministrul Muncii a precizat:

”Este o discutie mai lunga, exact ca la inceput cand am vrut sa spun ca avem bani, scurt ar fi NU. Eu cred ca Teodorovici a fost inteles gresit, noi ne dorim bancarizare. Aceste plati cu cardul exista si acum. Sunt pensionari din orase unde au bancomate la indemana. E clar ca ne dorim sa crestem bancarizarea dar este optional, dar tu decizi daca este card sau cont”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-04Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
03 Dec 2018

IAR DEVALORIZAREA SI SCUMPIRILE SUNT MULT MAI MARI . AFACEREA MINCINOASA A LUI URSOAICA DE CRAIOVA
BASTON
04 Dec 2018

De ce a crescut varsta de pensionare la 65 de ani ?
ANONIM
04 Dec 2018

,,Ursoaica de Craiova '' nu este drogata cum este grasa Angi si cum sunt majoritatea muerilor voastre nazisteEste o femeie frumoasa si desteapta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine