2019-10-20 22:28

Ministrul Muncii RECUNOAȘTE: ”Vor fi salarii MAI MICI pentru unii BUGETARI”

 |  20:44
Ministrul Muncii RECUNOAȘTE: ”Vor fi salarii MAI MICI pentru unii BUGETARI”

Februarie este luna în care se încasează primele salarii modificate, aşa cum prevede legea salarizării. În timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, există şi angajaţi ai statului care vor primi salarii mai mici. O recunoaște, în cele de urmă, Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a spus ca vor fi angajaţi la stat care vor avea salariul tăiat şi cu 40 la sută. Justificarea ei - "am încercat să aducem un echilibru".

„Președintele României va avea salariul tăiat pe legea salarizării, la fel și miniștri, alți demnitari și directori de instituții cu salarii foarte mari. (...) Noi am vrut să creștem salariile mici, adică la aproximativ 60% dintre bugetari. Vom face asta etapizat, până în anul 2022. Președintelui i s-a tăiat salariul cu 40%, dar nu doar lui. Și mie mi s-a tăiat salariul, la fel și altor miniștri. Toți bugetarii vor avea o creștere pe brut la 25% de la 1 ianuarie 2018, echivalentul de 4% net”, a declarat Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

„Estimarea noastră e că aproximativ 40% din salariaţii bugetari vor avea scăderi substanţiale la veniturile nete. Cu combinaţia noua lege de salarizare cu faptul că există o limitare a sporurilor în structura bugetară şi cu transferul de taxe sociale, toate elementele vor conduce ca anumite categorii să aibă drept consecinţă scăderea salariilor”, a declarat la Digi24 Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-01Parerea ta...

RECTIFIC....
01 Feb 2018

INDICELE DE INFLAȚIE ESTE DE 5%!
ANONIM
02 Feb 2018

ROMANIA ESTE TARA AFRICANA DE KKT CONDUSA DE SFERTODCTI, CURVE, PROSTITUATE, GUNOAIE, REZIDURI SI ZOI UMANE, ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray