2020-02-29 03:00

Ministrul Muncii, ultimele VEȘTI despre Legea PENSIILOR

 |  19:09
Ministrul Muncii, ultimele VEȘTI despre Legea PENSIILOR

Ministrul Muncii, Marius Budăi a făcut un anunţ care îi vizează pe toţi pensionarii! Acesta a precizat că în curând vor fi discutate modificările Legii Pensiilor. Oficialul susține că cerințele Curții Constituționale vor fi puse în dezbatere în ședința de Guvern chiar săptămâna viitoare. Budăi vrea ca Legea Pensiilor să fie rezolvată cât mai repede posibil și recunoaște că aceasta are deja o întârziere destul de serioasă.

„Noi am elaborat cele trei clarificări solicitate de Curtea Constituțională, dar nu pot să nu remarc faptul că am pierdut nu mai puțin de 6 luni din implementarea noii Legi, pentru un atac care s-a dovedit nefondat la Curtea Constituțională – Curtea Constituțională, dintr-o lege de peste 180 de aticole a cerut, practic, la trei alineate, o clarificare, nici măcar cele trei nu au fost declarate neconstituționale.

 

Noi le-am elaborat, le-am înaintat Guvernului și probabil le vom discuta în ședința de Guvern de joi, apoi le înaintăm Parlamentului”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, în cadrul unei conferințe de presă, atunci când a fost chestionat despre legea pensiilor. Potrivit ministrului, forma finală a modificării va fi înaintată Parlamentului, după ședința de Guvern. „Trebuie să vedem dacă mai sunt colegi de la Finanțe sau de la Justiție, care mai au clarificări, apoi să prezentăm forma finală. (…) Parlamentarii pot amenda propunerile noastre”, a mai spus Budăi, conform Fanatik.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine