2020-06-06 11:57

Ministrul Muncii, vești pentru PENSIONARI. Când e gata Legea Pensiilor

 |  23:49
Ministrul Muncii, vești pentru PENSIONARI. Când e gata Legea Pensiilor

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a dat asigurări la Antena 3 că Legea Pensiilor este deja gata și că va intra în dezbatere parlamentară în această sesiune de lucru. Ministrul susține că legea este una foarte grea dar va aduce dreptate tuturor pensionarilor.

”Noi am finalizat legea. Nu mai vreau să vorbesc despre această lege, până când aceasta va fi urcată pe site. De ce? Pentru ca am venit si am vb despre legea salarizarii intr-un fel si au venit finantele si au spus asta nu se poate si a parut ca nu stim noi despre ce vorbim.

Ea va ieși destul de repede, pentru că suntem pe final cu simulările. Vreau să mă consult cu cât mai multă lume care știe despre ce vorbește.

Legea pensiilor nu este ușoară. Data trecuta s-a lucrat in 10 ani. Noi am vrut să nu ne mai grăbim, noi am avut-o gata de la 1 octombrie. Nivelul de așteptare este uriaș. Se va vedea si de cat costa.

Sunt multe reglaje de facut in legea pensiilor si foarte necesare. Legea intra in parlament in aceasta sesiune. Legea este trecută ca si prioritate de Guvern pe agenda noastră” a explicat Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

ZDREANTA
02 Mai 2018

BA DAR ATITA PAPAGAL VOMITA , NU II ESTE RUSINE ??NU EXISTA ZI SA NU MAI MINTA CEVA DE 5 - 10 ORI , ALTE SCHIMBARI SI CALCULE ASTRONOMICE
ANONIM
02 Mai 2018

Sa o puna pe site INTAI ca sa vada toate categoriile cum stau si sa aiba sansa sa faca referiri daca nu e ceva ok si corect in cazul anilor muncii lor; in cobnditiile in care au functionat : referiri de care sa se tina cont intru modificarea spre bine a Legii. Asta trebuia facut, sa fie discutii concrete nu vbe despre vbe. Stiu ca si-a bagat coada coana joiticaot fructe si nu i-a lasat sa o dea in ideea ca isi va aroga ea meritele muncii lor ca sa creasca sansele preluarii puterii de catre mutrele lor aici....pt ca nu le ajunge cat " produce" fundatia
ANONIM
03 Mai 2018

Corect ar fi sa se faca corectie la acel numitor la care s-a impartit numarul totalul al punctajelor anilor lucrati al contribuabilului. Acest numitor care a fost in continua crestere spre exemplu: numai din aprlie 2001 pentru femeile care au iesit la pensie era atunci de 25 de ani si sa ajuns acum in momentul de fata mai 2018 sa fie de 30 si 10 luni. Iar la barbati a crescut din 2001 de la 30 de ani la 35 de ani acum in 2018 conform anexei 5 din Legea 263/2010. De exemplu daca luam pensionarii cu aceeasi functie si au iesit in ani diferti vom observa ca cei care au iesti mai devreme sa zicem in 2001 au pensia mult mai mare ca cei care au iesit ulterior si asa a fost in continua scadere pensia pana in prezent daca luam in calcul numai acest aspect Mai sunt si alte neclaritati: ( indicele de corectie, etc.). Cred ca ar fi bine sa se tina cont si de vechimea in munca , de ani lucrati si cotizatia la casa de pensie.
T N CONSTANTA
16 Mai 2018

Mintiti poporul cu atita nerusinare de fiecare data alte minciuni.As vrea sa stiu daca acest guern mincinos poate trai cu 600 ron pe luna platind utilitatile mincare medicamente.Piine goala daca maninca si nu ajung oricit de chibzuit ai fi.Nu mai mintiti poporul cu nerusinare treceti odata la fapte nu mai putem sa asteptam.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine