2019-07-15 21:15

Ministrul Petre Daea a găsit VINOVATUL pentru PESTA porcină din Teleorman: ”Un NESĂBUIT”

 |  17:58
Ministrul Petre Daea a găsit VINOVATUL pentru PESTA porcină din Teleorman: ”Un NESĂBUIT”

Un neștiutor sau un nesăbuit a creat un nou focar de pestă porcină, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, luni seară la emisiunea Pulsul zilei de la TVR. Demnitarul s-a referit la resturile de animale aruncate recent în pădurile de la marginea județului Teleorman. Până în acest moment, despăgubirile acordate celor afectați de pesta porcină se ridică la 90 de milioane de lei.

”Cum pot să ajungă două cadavre în pădure, tocmai la marginea Teleormanului, la 500 de metri în apropiere cu județul Olt.  Un nesăbuit, un om care n-a înțeles sau știu eu ce l-a îndemnat să facă acest rău mare. Pentru că a creat un focar. prin mâna omului a creat un focar, și a creat posibilitatea de contaminare a unei zone și de aici o serie întreagă de probleme, care antrenează pe de o parte forța umană și apoi costuri pentru acțiunile care trebuie susținute”, a explicat ministrul Agriculturii, Petre Daea, la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-23Parerea ta...

MAFIA PSD.
23 Oct 2018

Vinovat esti TU BOLSEVICULE IMPREUNA CU ORGANIZATIA MAFIOTA PSD CARE A DISTRUS COMPLEXELE DE PORCI SI A OMORAT 59 COPII DE RUJEOLA.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Daea și Flutur l-au răsucit în mormânt pe Zăroni Potrivit Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), pesta porcină africană a fost semnalată în 207 localități din 12 județe, cu un număr total de peste 900 de focare (dintre care 13 în exploatații comerciale industriale, unul în abatorul aparținând unei ferme și unul într-o exploatație comercială de tip A) și 57 de cazuri la mistreți
17 Sep 2018

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray