2020-08-11 16:42

Ministrul Sănătăţii spune care este soluția pe termen mediu și lung pentru Spitalul de Arși

 |  07:34
Ministrul Sănătăţii spune care este soluția pe termen mediu și lung pentru Spitalul de Arși

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că o soluție pe termen mediu și lung pentru Spitalul de Arși este o nouă clădire. Ministrul a ţinut să precizeze că soluția pe termen scurt ar fi renovarea secției de terapie intensivă.

Vlad Voiculescu a mai spus că în cursul zilei de vineri va avea o discuție cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

"Spitalul de Arși este sub jurisdicția Primăriei sectorului 1, iar cu domnul primar Tudorache vom avea o întâlnire mâine. Cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție pentru Spitalul de Arși. Soluția este una pe termen scurt și anume renovarea secției de terapie intensivă și renovarea trebuie făcută de data aceasta în mod judicios. Pe termen mediu și lung cu siguranță trebuie un alt spital de arși, o altă clădire, o altă construcție. În cursul discuțiilor de mâine cu primarul sectorului 1 vom avea discuția inclusiv despre planurile pe termen mediu și lung. Vom vedea în ce măsură Primăria sectorului 1 vrea să se implice în această problemă,'' a afirmat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că Spitalul de Arși se află "cumva" între spitalele care aparțin de Ministerul Sănătății, însă clădirea aparține Primăriei sectorului 1

''Cred că Primăria sectorului 1 este interesată de sănătate și este interesată ca locuitorii sectorului 1 dar nu numai să beneficieze de servicii cât mai bune de sănătate, iar o infrastructură adecvată este esențială", a completat ministrul Sănătății.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-12Parerea ta...

ANONIM
12 Aug 2016

V-AM SPUS DE MULT . AFACEREA BAGABONTILOR DEZVOLTATARILOR IMOBILIARI TIGANI DIN FINTINELE SI MADALIN VOICU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz