2020-01-20 19:45

Ministrul Transporturilor anunță DOUĂ PROIECTE de infrastructură majore: VĂ ASIGUR că vor fi făcute!

 |  12:57
Ministrul Transporturilor anunță DOUĂ PROIECTE de infrastructură majore: VĂ ASIGUR că vor fi făcute!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, duminică, la conferința de alegeri a PSD Teleorman, că obiectivele de infrastructură prioritare pentru acest județ, Autostrada Sudului și podul peste Dunăre de la Zimnicea, vor fi realizate și că s-au făcut pași importanți în acest sens.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, duminică, la conferința de alegeri a PSD Teleorman, că obiectivele de infrastructură prioritare ale județului, Autostrada Sudului și podul peste Dunăre de la Zimnicea, vor fi realizate.

„Primul lucru și cel mai important este Autostrada Sudului. Suntem într-un stadiu avansat, din cei 195 de kilometri, cât va avea Autostrada Sudului, 70 vor traversa județul Teleorman. Și să văd eu că vine cineva să ne spună spună că nu este necesară o autostradă pe sud și o să-l invit să vină pe DN 6, și să mergem și în cursul dimineții și al după-amiezii, să vadă exact ce înseamnă trafic și cât de importantă e autostrada”, a declarat Răzvan Cuc, care a precizat că proiectul va fi realizat în parteneriat public-privat, ceea ce va duce la urgentarea lucrărilor.

„A fost scos la licitație studiul de fundamentare, va fi finalizat la sfârșitul lunii iulie, în august vom intra cu hotărârea în Guvern, după care în luna septemebrie vom scoate atribuirea pentru firma care va veni să construiască”, a mai spus ministrul Transporturilor, potrivit stiripesurse.ro.

Cel de-al doilea proiect prioritar pentru județ este, în opinia lui Răzvan Cuc, podul peste Dunăre de la Zimnicea-Svishtov.

„Un alt proiect deosebit de important, care se va face, este podul peste Dunăre Zimnicea și Svishtov. Partea română a urgentat foarte mult acest obiectiv, am avut discuții cu bulgarii despre acest obiectiv, s-a intrat cu memorandum în Guvern. A urmat o perioadă practic de negociere. (...) Am vorbit cu ministrul Transporturilor din Bulgaria, ei ne-au dat câteva puncte genereale, eu astăzi i-am prezentat doamnei prim-ministru acordul care se va face între Guvernul României și Guvernul Bulgariei pentru implementarea acestui pod”, a precizat Răzvan Cuc.

El a spus că este nevoie și de dezvoltarea infrastructurii adiacente, cum ar fi centura de ocolire de la Zimnicea, dar și reabilitarea DN51 și DN52, care vor fi demarate în scurt timp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-14Parerea ta...

DAN
14 Iul 2019

Hai Sictir ! N-ati fost in stare sa faceti o autostrada in 30 de ani !
PROIECTE îNTR-O HARTA MULTICO
14 Iul 2019

Minciuna este un drum foarte scurt pentru cine se folosește de ea; dar la capătul ei este prăpastia, în care se prăvălește mincinosul și poporul.
CFR INFRASTRUCTURA
15 Iul 2019

CORECT, BRAVO. NE FACI PRAF CU PROMISIUNI CA SA TE CREADA POPORUL SI MADAM DANCILA. AI VENIT CU NISTE DIRECTORI GENERALI LA CFR CA NEAM DE NEAMU LOR NU AU AVUT ASA DIRECTORI " COMPETENTI " SI CARE SA LUCREZE PENTRU CFR SI NU PTR PRIVATI. NU ITI ESTE RUSINE DLE MINISTRU? CHIAR NE CREZI TÂMPIT I PE TOTI? LA CFR MARFA E PRAF SI PULBERE, DIRECTORUL MARINICA IN LOC DE VAGOANE ARE NUMAI FEMEI IN CAP. LA INFRASTRUCTURA DIRECTORUL AXINIA E PERFECT PTR SMECHERII, IAR LA CFR CALATORI AI VENIT DE MÂNĂ CU UN DIRECTOR CARE VA VINDE TOT LA PRIVATI.CAT DESPRE AUTOSTRAZI TI- AS PROPUNE SA- L PUI INAPOI PE NEAGA NARCIS CA ALTFEL O SA- TI IADA DRUMURI DE TARA IN LOC DE AUTOSTRAZI. DAR PANA UNA ALTA CRED CA BINE AR FI SA TE DUCI ACASĂ SI SA NE LASI CU PROMISIUNILE.
EMIGRANTUL
15 Iul 2019

CUCU NU-SI CLOCESTE PROPRIILE OUA LE CLOCESTE ALTE PASARI ASA CA LA CE SA FIE BUN.............?!?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray