2020-08-04 20:16

Ministrul Vasile Dîncu anunţă când va fi implementată salarizarea unitară

 |  08:04
Ministrul Vasile Dîncu anunţă când va fi implementată salarizarea unitară

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Dîncu, a declarat luni seară, că salarizarea unitară va fi implementată de la bugetul următor. Acesta şi-a exprimat speranţa că membrii Guvernului vor reuşi să reechilibreze „ceea ce înseamnă funcția publică și mai ales modul în care este retribuită funcția publică”.

"Salarizarea unitară va veni de la următorul buget. Nu cred că vom putea să facem acest lucru din acest buget, pentru că în mod normal lucrurile sunt hotărâte și vom începe de la orice hotărâre va fi valabilă de la anul. Dar să sperăm că vom reuși să reechilibrăm ceea ce înseamnă funcția publică și mai ales modul în care este retribuită funcția publică", a afirmat Vasile Dîncu, referitor la planurile pe care le are ca ministru al Dezvoltării, pentru următoarele șase luni, transmite Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-24Parerea ta...

RAI
24 Noi 2015

De ce nu faceti ca in orice companie privata din lume fiecare salariat negciaza salariu in functie de pozitie in functie de un bugetul pentru functia respectiva si gata.iti convine bine nu convine adio.ce o tot frecati cunsalarizare unitara cu trepte ,clase baaaa parazitior treziti-va sunteti in 2015.dancule tu cum angajezi oamenii la tine la firma ce tot bati campii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz