2020-02-29 03:24

Mircea Albulescu mai rămâne internat în urma operaţiei pe cord. Actorul face gimnastică de recuperare

 |  07:58
Mircea Albulescu mai rămâne internat în urma operaţiei pe cord. Actorul face gimnastică de recuperare

Medicii au precizat că Mircea Albulescu va rămâne internat la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timişoara, cel puţin până la sfârşitul săptămânii, în urma operaţiei pe cord. Actorul se simte bine în prezent şi face gimnastică de recuperare.

Medicul Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, cel care l-a operat pe Mircea Albulescu, a afirmat, că actorul se simte bine şi că în prezent se recuperează.

"Actorul Mircea Albulescu mai rămâne internat în spital. Miercurea trecută abia l-am operat, am vorbit şi cu fiul lui şi sperăm ca sâmbătă sau duminică să îl externăm. Deocamdată, el face gimnastică de recuperare, iar evoluţia lui a fost bună pe parcurs", a declarat doctorul Marian Gaşpar pentru Mediafax.

Actorul Mircea Albulescu a fost supus, miercurea trecută, unei intervenţii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor, fiind condusă de profesorul Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Mircea Albulescu s-a prezentat, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, acuzând dureri în piept. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost internat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine