2020-07-11 12:14

Mircea Badea, despre carantinarea bătrânilor: "Sunt MINCIUNI. S-a propagat acest fake-news ca să se stârnească PANICĂ"

 |  00:39
Mircea Badea, despre carantinarea bătrânilor: "Sunt MINCIUNI. S-a propagat acest fake-news ca să se stârnească PANICĂ"

Mircea Badea a criticat scandalul izbucnit în aceste zile pe tema proiectului lui Streinu Cercel, referitor la carantinarea persoanelor de 65 de ani, având în vedere că documentul este din luna feberuarie.

"Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic. Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol. Auzisem eu ceva ieri de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie. Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău". Am citit tot felul de titluri, am citit și documentul. O să vi-l prezint și vouă.

Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României", a spus Mircea Badea la În Gura Presei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

NASPA RAU
22 Apr 2020

Daca si acest prost a ajuns sa ne prea dea lecții prin acest ziar, înseamna ca valoarea acestui ziar "Puterea " este egala cu ZERO ( De puscariasul Dragnea mai este nevoie)
BADEA CONSUMA INFORMAțIA
22 Apr 2020

VIITORUL TREBUIE SĂ FIE DESCENTRALIZAT ȘI LOCALIZAT Ne aflăm într-un moment în care sistemele financiare și politice care au dominat zeci de ani nu reușesc într-un mod spectaculos și iremediabil. Cei care trag manetele încearcă (ca de obicei) să profite de situație smulgând și consolidând mai mult bogăția și puterea, lăsând în același timp publicul larg să putrezească. Când ne confruntăm cu un astfel de moment istoric, ar trebui să ne asumăm un anumit grad de responsabilitate pentru a ne asigura că următoarea paradigmă va ajunge mai bine decât cea pe care o părăsim. Dacă nu reușim să ne gândim profund la o viziune și un cadru îmbunătățite pentru viitor, altcineva o va face pentru noi.
NASPA RAU SI NAZI !
22 Apr 2020

Am citit si eu despre acest Werner in RIZE PROJET si am ramas masca Stiam ceva de caracterul sau infect ,de porcariile si hotiile sale facute in ,,pereoda''cat a fost primar nazist ,de grupul sau de crima organizata cu LAZURCA BASTEA SI NOTARUL CORUPTBUCSA Sa ne fereasca Domnul Dumnezeu de o asa panarama
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz