2020-02-21 21:18

Modificări ale traficului rutier de acces la şi de la aeroportul Henri Coandă

 |  15:04
Modificări ale traficului rutier de acces la şi de la aeroportul Henri Coandă

Oficialii aeroportulului Internaţional Henri Coandă Bucureşti anunţă modificări ale fluxurilor rutiere de acces la/de la aeroport, odată cu demararea de către CFR a lucrărilor pentru calea ferată între aeroport şi Gara de Nord. Astfel, fluxul principal de acces la aeroport dinspre Bucureşti va fi modificat începând din 2 septembrie.

”În vederea demarării de către CFR a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulaţie în actualul sens giratoriu de la ieşirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului”, a informat într-un comunicat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează aeroportul.

”Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenţie sporită semnelor de circulaţie amplasate şi semnalelor agenţilor de la poliţia rutieră. Precizăm faptul că măsurile anunţate au fost luate pentru siguranţa pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat”, mai arată aeroportul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine