2020-04-03 07:47

“Mondenul” Tudy, adjunctul lui Firea la Capitală. Fostul amant al Oanei Zăvoranu şi unul din avocaţii lui Gigi Becali, noii viceprimari ai Capitalei

 |  21:01
“Mondenul” Tudy, adjunctul lui Firea la Capitală. Fostul amant al Oanei Zăvoranu şi unul din avocaţii lui Gigi Becali, noii viceprimari ai Capitalei

P24

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) şi Tudor Tim Ionescu (ALDE), cunoscut în presa mondenă sub numele de Tudy, sunt noii viceprimari ai Capitalei. RATB primeşte 7,3 milioane de euro la rectificarea bugetară, dar noul viceprimar nu a ştiut să spună de unde se iau aceşti bani.

Tudor Ionescu, zis Tudy, ar fi fost amantul Oanei Zăvoranu, potrivit presei mondene. El a fost stagiar la Parlamentul Europen din partea PNL, dar a demisionat după ce pe internet au apărut imagini în care se sustinea că Tudy se masturbează. Tudor Ionescu susţine că are trei facultăţi şi două masterate, dar nu a ştiut să enumere care sunt priorităţile Capitalei şi soluţiile pe care le propune.

Cel de-al doilea viceprimar este Aurelian Bădulescu, de profesie avocat. El a căpătat notorietate după ce l-a apărat pe Gigi Becali în câteva procese. Ambii viceprimari au fost aleşi numai cu 28 de voturi, care aparţin PSD-UNPR şi ALDE. Liberalii l-au propus pe Cătălin Deaconescu, după ce Ciprian Ciucu a refuzat să fie “viceprimarul lui Firea”. Lucian Iliescu a candidat din partea PMP, ambii obţinând câte 9 voturi.

Primele declaraţii

“Mă bucur că majoritatea consilierilor aleşi în functie m-au votat. Ţin să le mulţumesc, nu ştiu cine sunt, dar le mulţumesc, iar pentru cei care nu m-au votat, ţin să îi asigur că vom lucra împreună, vom construi împreună”, a declarat Tudor Ionescu. Întrebat ce îl recomandă pentru această funcţie, el a declarat că are trei facultăţi şi cinci ani experienţă în antreprenoriat. Referitor la apariţiile din presa de scandal, Ionescu a declarat că nu vrea să comenteze viaţa sa personală.

Avocatul Aurelian Bădulescu se consideră un om bun la toate, aşa că nu are preferinţe faţă de domeniile care îi vor intra în atribuţii. “Urmează ca doamna primar general să ne repartizeze atribuţiile, care, până la acest moment nu au fost discutate. Urmează ca acestea să fie stabilite zilele următoare. Eu cred că mă pot ocupa de orice este nevoie în Bucureşti, de toate problemele”, a declarat Aurelian Bădulescu dupa alegerea în funcţie. Referitor la faptul că a fost avocatul lui Gigi Becali, Bădulescu a spus: “Eu, înainte de a fi ales de către bucureşteni, am fost avocat, poate şi dumneavoastră aţi avut probleme acasă. Avocatul, preotul şi doctorul  vine acolo unde este chemat”, a declarat viceprimarul. Referitor la faptul că va fi coleg cu o vedetă mondenă, el a spus: “bucureştenii l-au ales”. 

“Tudy este cel mai viril viceprimar”

Consilierul PMP, Lucian Iliescu, a reacţionat rapid după ce Tudor Ionescu a făcut primele declaraţii. Întrebat cum se simte ştiind că avem un viceprimar cu antecedente mondene, el a spus: “este cel mai viril viceprimar”. Apoi, pe pagina sa de socializare, el a comentat: “Masturbatorul din baie este astăzi al doilea om în Primăria Capitalei! Vai de noi, e clar. Nu mai este nimic de făcut!

Exponentul politicii majoritare din Bucureşti a luat-o razna.

Cum poţi vota un astfel de personaj cu dereglări hormonale şi psihice, viceprimar general?! S-a putut azi! Numele lui este TUDY”.

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a criticat numirea lui Tudor Ionescu în funcţia de viceprimar al Capitalei, spunând că bucureştenii “au fost umiliţi” de către liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi PSD. El consideră “ruşinoasă” această propunere şi i-a cerut liderului ALDE să îl retragă de urgență pe Ionescu din această poziție publică. “Un personaj care și-a asumat apariții pornografice mondene nu poate păstori muzeele sau parcurile bucureștene. Sunt convins că ALDE are criterii mai înalte de promovare decât expunerea zvăpăiată a propriei nudități. De aceea, îi solicit lui Tăriceanu să revină asupra deciziei luate și să îl retragă pe acesta din funcția de viceprimar al Capitalei”, a comentat deputatul liberal.

RATB vrea autobuze etajate, dar uită de aerul condiţionat

Rectificarea bugetară cea mai importantă, 7,3 milioane de euro, a fost făcută în favoarea RATB. Gabriela Firea a declarat că banii sunt pentru “proiecte importante de investiţii”, cum ar fi piesele de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat, a unor autobuze şi tramvaie. Numai că, în proiectul de rectificare bugetară nu era menţionat nimic din ceea ce a spus primăriţa. În document se spune că banii vor fi cheltuiţi pentru producţia unui tramvai Bucur (cu platformă joasă) la Uzinele RATB, care va costa 4,5 milioane de lei, a patru autobuze Double Deck, de tipul celor englezeşti cu etaj, necesare turismului urban, în valoare de 4,688 milioane de lei. De asemenea, ar urma să fie modernizate 10 tramvaie, contra sumei de 19,2 milioane lei, şi a unor centrale termice de la sediul RATB şi din câteva depouri. “Chiria pentru maşinile închiriate de la Constanţa ne costă 5.000 de euro pentru fiecare autobuz pe lună, iar contractul este pentru patru luni. Se amortizează repede cheltuielile dacă le cumpărăm noi”, a declarat pentru PUTEREA directorul RATB, Radu Orzaţă. Aleşii locali din opoziţie au cerut scoaterea de pe Ordinea de zi a rectificării bugetare pentru RATB, spunând că nu este o urgenţă. “Nu este vorba despre aer condiţionat, trebuie să facem nişte analize, să vedem cât costă un tramvai şi cât se cere. Nu este o urgenţă”, a spus Nicuşor Dan. Lucian Iliescu a cerut detalii cu privire la provenienţa banilor, a surselor de finanţare. “De unde se iau banii? Unde se taie? Înainte să votăm trebuie să ni se spună”, a cerut Iliescu. În replică, directorul RATB a spus că “bugetul există şi a fost votat. Acum trebuie aprobată lista”, a spus Orzaţă. Problema este că nici el, nici viceprimarul Bădulescu nu recunosc faptul că RATB va cumpăra autobuze etajate, deşi sunt trecute în documentul supus aprobării şi nu se va repara niciun aer condiţionat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-08Parerea ta...

MIșTO!
07 Iul 2016

1.Bucureştiul este de azi înainte pe mâini bune. 2.Un amic vine în vizită la Tudy şi îl întreabă: - Auzi, tu ţi-ai luat urs? - Nu, răspunde el senin. Dar de ce mă întrebi? - Păi am văzut urme de labă în baie... 3.Numele Primăriei Capitalei ar trebui schimbat în Mânăria Capitalei. 4.Gabriela Firea avea nevoie de o mână puternică la Primăria Capitalei. 5.Dexteritatea, calitatea principală pentru care a fost ales Tudy viceprimar. 6.Cetăţenii Capitalei iniţiază petiţia „Jos laba de pe Bucureşti!“. 7.Ce îşi face omul cu mâna lui se numeşte funcţia de viceprimar. 8.Tudy e liberal 100%. Se vede din film că e de dreapta. Citeste mai mult: adev.ro/o9y0zl
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine