2019-10-19 21:10

Motivul pentru care traficul este RESTRICŢIONAT la Pădurea Băneasa

 |  09:47
Motivul pentru care traficul este RESTRICŢIONAT la Pădurea Băneasa

Brigada Poliţiei Rutiere a Capitalei anunţă că începând de duminică dimineaţă şi până la ora prânzului traficul rutier va fi restricţionat între Aleea Privighetorilor şi Aleea Padina. Şi asta datorită semimaratonului şi crosului din cadrul evenimentului Băneasa Forest Run, care va ave loc vor avea loc în Bucureşti. Peste 700 de oameni vor alerga pe cele două trasee de 21 de kilometri, respectiv 11 kilometri.

Băneasa Forest Run este un eveniment dedicat amatorilor de sport ce va avea loc pe potecile din Pădurea Băneasa, cei peste 700 de participanţi înscrişi urmând să alerge pe unul dintre cele două trasee: crosul de 11 kilometri şi semimratonul de 21 de kilometri.

Alergătorii au putut dona o sumă de bani la înscrierea la eveniment pentru a sprijini activitatea MagiCAMP, dar donaţiile se vor putea face şi la faţa locului, atât de participanţi, cât şi de susţinători, în ziua evenimentului, inclusiv prin formularul 2 la sută.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier va fi restricţionat între orele 7.00 şi 13.30, pe tronsonul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor şi Aleea Padina.

Motivul pentru care traficul este RESTRICŢIONAT la Pădurea Băneasa
zoom


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray