2020-02-19 19:39

Neculai Onţanu va candida pentru Primăria Capitalei din partea UNPR

 |  15:27
Neculai Onţanu va candida pentru Primăria Capitalei din partea UNPR

Preşedinteleexecutiv al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea,a declarat că primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, va ficandidatul UNPR pentru Primăria Bucureşti.

Opreal-a descris pe Onţanu ca fiind un administrator profesionist şi un om carecunoaşte priorităţile bucureştenilor, spunând că de aceea îl consideră cea maibună alegere a partidului pentru candidatura la funcţia de primar general alCapitalei. "Domnul Onţanu este un administrator profesionist, cuexperienţă de invidiat, iar faptul că este la al treilea mandat de primar alunui sector al Capitalei spune totul despre felul în care lucrează cu cetăţenii.Este un om care cunoaşte priorităţile bucureştenilor", a spus liderulUNPR.

ConducereaUNPR s-a reunit sâmbătă, în Poiana Braşov, pentru a discuta strategiapartidului în vederea pregătirii alegerilor locale din 2012.

NeculaiOnţanu este secretar general al UNPR şi se află la cel de-al treilea mandat deprimar al sectorului 2 al Capitalei.

Încampania pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Onţanu, care era preşedinteexecutiv al PSD Bucureşti, şi-a anunţat sprijinul pentru Traian Băsescu în cursapentru Preşedinţie, în detrimentul lui Mircea Geoană. În octombrie 2009, Onţanua fost exclus din PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine