2019-08-20 01:42

Negoiță vrea să dea LOVITURA: Primăria Sectorului 3 e gata să cumpere o fabrică de BORDURI

 |  20:04
Negoiță vrea să dea LOVITURA: Primăria Sectorului 3 e gata să cumpere o fabrică de BORDURI

Primăria Sectorului 3 intră în afaceri cu betoane! Este la un pas să dea 5 milioane de euro ca să cumpere o fabrică de profil, care să-i asigure materiale de lucru mai ieftine, inclusiv dale şi borduri. Opoziţia critică decizia şi acuză administraţia locală că a sufocat Sectorul 3 cu ciment.

Este vorba de o fabrică mică, din Popeşti Leordeni, înfiinţată în urmă cu opt ani şi care are 30 de angajaţi.

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3: Fabrica asta, din nefericire, nu este dotată, nu este capabilă să facă nici borduri şi nici pavele. Dar, probabil că o să luăm în calcul să ne-o dotăm să facă şi borduri şi pavele, atâta timp cât în orice oraş e nevoie şi de borduri şi de pavele. Angajaţii de acolo vor fi preluaţi de către noi, producţia va fi preluată de către noi, cu contracte cu tot. Fabrica este capabilă să producă mult mai mult decât avem noi necesar. Vom produce în piaţă. Una dintre firmele Primăriei Sectorului 3 intră pe acestă piaţă.

Primarul Sectorului 3 susţine că fabrica îi va asigura dale şi borduri mai ieftine, dar şi grinzile parcării subterane care va fi construită sub bulevardul Decebal. Un proiect care va închide temporar circulaţia în zonă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

IONUT
08 Aug 2018

Infractorul asta este mai organizat și foloseste metode noi mai ceva ca Mazăre la constanta Un mincinos notoriu și un ahtiat după bani .
ANONIM
09 Aug 2018

DERBEDEUL, GOLANUL ASTA nulitate umana TREBUIE CAZAT CAT MAI URGENT LA JILAVA indeplineste toate conditiile
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray