2020-08-03 15:34

NEREGULI grave descoperite de inspectorii ANPC în piețe

 |  19:21
NEREGULI grave descoperite de inspectorii ANPC în piețe

În piețe, produsele nu se depozitează ca la carte, mai ales acum când e foarte cald afară. Inspectorii ANPC au făcut controale și au descoperit foarte multe nereguli.

Legumele și fructele sunt foarte căutate în această perioadă, dar multe nu sunt depozitate așa cum ar trebui. Unii comercianți au pus umbrele deasupra fructelor și legumelor ca să le protejeze de razele soarelui.

”Bineînțeles că nu e o soluție, de aceea rog consumatorii să cumpere produse numai din locuri autorizate și să păstreze mereu bonul” a declarat Eduardt Cozminschi, președinte ANPC, conform Digi24

Inspectorii ANPC au descoperit multe nereguli și la produsele congelate.

Eduardt Cozminschi, președinte ANPC: Un ambalaj bombat, deformat sau incomplet poate da indicii despre calitate. Îi rog pe consumatori să fie atenți la etichetă, acolo unde este trecut termenul de valabilitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-03Parerea ta...

PARPANACHE
03 Iul 2020

La anpc a ajuns sef eduard cozminschi adica un bulangiu carciumar in botosani Sa nu credeti ca acest post la obtinut pri concurs . Nu la pnl ca si la psd functiile publice sunt obtinute prin numirie directa in urma unor donatii "grase" la partid asa cum a procedat si acet agramat care nu e in stare sa rosteasca doua fraze cursiv si coerent si care bine inteles sa fie gandite de el In aceste conditii lui d' om edy ii fac cadou o tona de placuta suedeza
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz