2019-12-14 08:08

Nicio surpriză: Noul ministru al Educației e AGRAMAT!

 |  22:21
Nicio surpriză: Noul ministru al Educației e AGRAMAT!

Ministerul Educației are din nou ghinion! În fruntea ministerului tocmai s-a instalat Pavel Nastase, cel care le-a spus senatorilor și deputaților că nu toți oamenii pot lua un Bacalaureat. Și asta nu e tot.

"La nivel preșcolar, evident că educația este poate tot atât de dificilă ca și cea la nivel universitar. Pentru că populația care este educată sunt oameni care înțeleg mai greu lucrurile și în care trebuie să procedăm cu atenție" a mai spus Năstase cu aplomb la audierea din comisiile parlamentare.

"Avem in momentul de fata peste 200 de scoli profesionale in acest invatamant dual unde sunt peste 25.000 de elevi care invata in acest invatamant. Trebuie gasita o reglementare astfel incat aceste scoli sa nu fie considerate scoli de mana a doua. Sunt oameni care din nastere, nativ, nu pot lua un bacalaureat. Acest lucru s-a intamplat dintotdeauna. Mi-aduc aminte cand eram elev 40% luam bacalaureatul, nu toata lumea. Acum vrem toti sa fim bacalaureati", a spus Pavel Nastase in fata comisiilor de audiere. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

SANDU ENE
06 Ian 2017

ACEST AGRAMAT O SA REVOLUTIONEZE INVATAMANTUL IN TARA NOASTRA PTR CA DRAGNEA I-A A LES DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI. ABRAMBURICA NU ERA NIMIC PE LANGA FLAIMUCEA ASTA. VAI DE SCOALA NOASTRA.
ANONIM
06 Ian 2017

Invatamantul romanesc se afla intr-o INVOLUTIE continua.Dupa ce a fost distrus de E.Andronescu. au urmat o serie de incompetenti, plagiatori si lichele cu carnet psd care urmaresc doar interese meschine de partid.Tineretul are o singura sansa , STUDIILE FACUTE IN OCCIDENT.
ANONIM
06 Ian 2017

Cu siguranta d-nul e "Expert in educatie".Suntem o tara de experti.VAi de mama noastra!!!
ZORRO
06 Ian 2017

Serios ANONIMULE??? Atunci de ce vin unii de dincolo sa faca studii superioare in Romania sau de ce sunt asa de apreciati medicii, inginerii sau IT-istii care pleaca in alte tari? Avem invatamant asa de slab sau conducatori mai putin competenti?
GICA
06 Ian 2017

Se pare că avem conducători incompetenți. Școala românească a fost întotdeauna de calitate, cu profesori competenți, numai organizarea ei, a lăsat de dorit.
MAMA SI CADRU DIDACTIC
06 Ian 2017

Numai cine nu a ieșit niciodata din mocirla asta de tara poate spune că avem un învătământ de calitate. Sunt mamă de student bursier in strainatate cu 12 ani de rezultate de exceptie în scoala românească, an de an olimpic. După 2 ani de facultate intr-o tară dezvoltată declară de cate ori are ocazia ca nu a învătat nimic folositor in scoala românească, ca nu i-a folosit absolut nimic din materiile stufoase invatate cu sfințenie si ca doar faptul ca a fost un autodidact a contribuit la evolutia sa. De cate ori trebuie sa predau la clasă câte o tampenie inutilă din programă imi amintesc de copilul meu care spune ca dacă s-ar face iar copil si ar avea posibilitatea de a alege unde sa învete, în nici un caz nu s-ar mai intoarce în scoala românească. De vin buluc străinii? Ca la ei scoala e mai grea, sunt fii de bogatasi, comozi iar la noi taxele sunt mai mici, functionează perfect legea spagii si se dau diplome cu nemiluita. Intr-o tara civilizată chiar trebuie sa fii bun ca să obții o diplomă! La noi? Cine nu are facultăti, mastere, doctorate sau nu face parte din corpul de experti in educatie? Scoala românească formează clasa mediocră. De asta are nevoie tara noastră. Cine nu vrea să rămână la nivelul ăsta are toate granitele deschise. Ce sa facă România cu creierele sclipitoare? Sa piardă alegerile? De ce sa sustina geniile când poate sustine asistatii sociali? Ăstia votează si pentru o tuică si se multumesc cu bursa socială de 200 de roni. Un geniu s-ar multumi cu bursa de merit de 80 de roni? Nu, pentru ca vine un stat interesat de minti luminate si îi oferă 2000 de euro.
DANA
06 Ian 2017

În noul guvern au apărut o mulțime de agramați. Rușine!
DANA
06 Ian 2017

În noul guvern au apărut o mulțime de agramați. Rușine!
DANA
06 Ian 2017

În noul guvern au apărut o mulțime de agramați. Rușine!
DANA
06 Ian 2017

În noul guvern au apărut o mulțime de agramați. Rușine!
DANA
06 Ian 2017

În noul guvern au apărut o mulțime de agramați. Rușine!
FĂI ”DANO”,
06 Ian 2017

CHIAR EȘTI PROASTĂ? DE CÂTE ORI ÎȚI MULTIPLICI MESAJUL?!
ANTIZORRO
07 Ian 2017

Mă zorro, mai lipsea să ne reciți din Cântarea României...
MARIA
07 Ian 2017

Fiecare dintre noi avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Veti vedea de ce lucruri bune este in stare acest om. Este corect, nu e spagar, este un om respectat pentru calitatile profesionale pe care le detine. Acordati i un pic de incredere. Vine din mediul universitar dar nu a uitat vreodata de unde a plecat. Este nu doar profesor, este si practician. Imbinarea reala!!! a teoriei cu practica va genera rezultate exceptionale chiar si pentru cei care nu vor reusi sa promoveze examenul de bacalaureat. Acestia vor invata o meserie. Si daca ne vom educa urmasii sa pretuiasca meseriile de tamplar, bucatar, frizer .... cu siguranta ei vor fi buni in meseria pe care au invatat o iar noi ne vom mandri de calitatile profesionale si umane ale copiilor nostri.
IRINA GOANTA
08 Ian 2017

Am fost întotdeauna împotriva acestor idei care exprimă, de la bun început, neputinţa, limitarea. Într-o funcţie de conducere, oricare ar fi aceea, consider că e nevoie ca cel care o deţine să stabilească cele mai înalte norme , obiective etc. şi să urmărească realizarea lor. Sigur că nu toţi le vor putea atunge, dar nu porneşti de la început cu ideea că nu toţi sunt în stare să promoveze un examen de bacalaureat.
ALEXA
08 Ian 2017

Doamne,ce se intampla in tara asta?Cu un asemenea ministru nu cred ca vom putea evolua in ceea ce priveste sistemul educațional.Si eu sunt cadru didactic si am vazut multe rele făcute de cei de sus,dar e groaznic ce face acest om -inca din primele zile de conducere:sa pună in functia de directori pe cei care nu au promovat concursul....este lipsa de profesionalism din partea sa,lipsa de morala si principii,dar de!asa o fi comandat Androneasca care s-a opus aproape "pana la sange",cum se spune,impotriva acestui concurs.E greu sa dai afara oamenii tăi pe care i-ai pus politic si fara niciun concurs (la noi in tara de cel putin 8ani de cand lucrez eu in invatamant nu s-a mai organizat niciun concurs pt functia de directori).Sa ne rugam lui Dumnezeu sa isi dea demisia si sa fie pus in aceasta functie un om cu adevarat interesat de scoala si invatamantul romanesc,un om care sa lupte pt calitatea actului educational si care sa nu fie corupt si usor influentabil!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray