2020-08-11 17:00

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben!

 |  10:11
Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben!

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben! Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat avertizarea cod galben de precipitaţii importante cantitativ, ninsori şi viscol, astfel că aceasta va fi valabilă vineri în intervalul 10.00 - 20.00 în aproape toată ţara.

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben! În intervalul menţionat vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în Oltenia, în cea mai mare parte a Transilvaniei, în centrul şi sudul Moldovei, mixte în Muntenia şi predominant sub formă de ploaie în Dobrogea.

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben! De asemenea, la munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi local 50...60 km/h îndeosebi în sud şi sud-est, iar la munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben! De vineri de la ora 20.00 până sâmbătă la ora 10.00, codul galben va fi restrâns pentru judeţe din sud-estul ţării.

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben! În intervalul menţionat va ninge în sudul Olteniei, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în sudul şi în estul Munteniei şi mixte în Dobrogea.

Ninsori şi viscol în toată ţara. ANM a emis avertizare cod galben! Vântul va avea intensificări locale în sudul şi în sud-estul ţării, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...60 km/h.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz