2020-02-19 11:41

Noi CRITERII pentru PRIMA CASĂ. Recomandări pentru Guvern

 |  17:36
Noi CRITERII pentru PRIMA CASĂ. Recomandări pentru Guvern

Comitetul Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială (CNSM) recomandă Guvernului introducerea unor criterii sociale pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă prin programul "Prima Casă", potrivit unui comunicat al Băncii Naţionale a României.

Consiliul general al Comitetului Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială (din care fac parte reprezentanţi ai BNR, ai ASF şi ai Guvernului) s-a întrunit în data de 21 mai 2018, pentru a doua oară în acest an. În cadrul şedinţei au fost discutate aspecte care vizează și programul Prima Casă, potrivit Agerpres.ro.

Astfel, în urma dezbaterilor, a fost aprobată, cu unanimitate de voturi, "Recomandarea CNSM nr. R/1/2018 referitoare la recalibrarea programului 'Prima Casă',, prin care se recomandă Guvernului să evalueze oportunitatea recalibrării programului 'Prima Casă' din punct de vedere social, prin revizuirea condiţiilor de accesare a acestui program, cu menţinerea unui grad de îndatorare sustenabil".

Din cadrul CNSM fac parte reprezentanţi ai Băncii Naţionale a României, ai Autorităţii de Supraveghere Financiară şi ai Guvernului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine