2020-08-10 07:26

Noi detalii despre accidentul de pe A2. Kilometrajul unei maşini, blocat la viteza de 118 km/h

 |  13:49
Noi detalii despre accidentul de pe A2. Kilometrajul unei maşini, blocat la viteza de 118 km/h

Primul şofer care a fost implicat în accidentul produs sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, a afirmat că se afla pe banda a doua a autostrăzii şi a redus viteza până la 30 de kilometri pe oră atunci când a constatat că vizibilitatea este foarte scăzută.

Surse din anchetă, citate de news.ro, au precizat că ultima maşină care a intrat în vehiculele avariate şi blocate pe autostradă a rămas cu kilometrajul blocat la viteza de 118 km/h.

„Eram prima maşină. A venit cineva din spate şi m-a lovit. Eram la volan, circulam pe banda doi. Se poate circula şi pe banda întâi şi pe banda doi. Nu eram staţionat. Am redus viteza pentru că scria pe panourile alea să reducem viteza. Eu am redus viteza, îmi apăr viaţa mea. Nu aveam elev. Mergeam la Brăila la o pomană”, a afirmat Ion Marin Tira care este instructor auto.

Datele din anchetă arată că Dacia Logan condusă de instructorul auto a fost lovită de un Volkswagen Golf. Nu în ultimul rând, ultima maşină care a lovit blocul de maşini avariate avea kilometrajul blocat la viteza de 118 kilometri/oră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-06Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
06 Noi 2016

HA HA....DATA VIITOARE NU O SA LE AJUNGA TOATE LITERELE DIN ALFABET......O SA FIE CEVA DE GENUL KLMNOPQRSTUWZX........X1....X2.....X3.....X4.........X5.....CONCLUZIE.....TOATE PERMISELE DE CONDUCERE AR TREBUI SUSPENDATE SI CHEMATE LA REEXAMINARE.........SI PROBABIL CA VOM AVEA O MARE MARE SURPRZA....MAI MULT DE JUMATATE NU TREC TESTUL NICI TEORIE NICI PRACTICA.....PERICOLE PUBLICE LA VOLAN
EUGEN
06 Noi 2016

Să se facă în mass media și educație pentru bicicliști.Nu mai putem circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni în condiții de siguranță din cauza lor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Ion Mihalache și trecerea de pietoni de pe Șoseaua Pavel Kiseleff aferente Pieței Victoriei.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.În + mai sunt și bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens și bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și trec mai departe.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni care sunt spații strict pietonale.
PIRICAU
07 Noi 2016

Avem autostarzi (putine cei drept) dar nu se face nici un fel de educatie cum se circula pe autostrazi. Aud de cele bru instructor(primul lovit) ca a redus viteza pe banda a doua de la 90 (zice dumnealui) la vreo 30 (treapta a doua). Sinucidere curate, de ce? In lumea buna unde se face educatie rutiera exista marcaje speciale care reglementeaza viteza pe timp de ceata in functie de repere vizuale, pentru ca toti participantii la traffic sa reduca uniform viteza si sa fie evitate, pe cat posibil, astefel de evenimente. Poate acum Politia autostrazi va intelege ca cei care circula cu autoturisme, de ex pe banda 1, cu viteze mai mici decat circula camioanele sunt un pericol si ca circulatia cu o viteza mult mai mica decat cea permisa legal pe un tronson de drum este la fel de sanctionabila ca si excesul de viteza.
VASILE
07 Noi 2016

Pe banda 2 cu 30 km la ora !!!!!!!!!!!! Asa ceva numai la noi se poate intampla. Asta nu il absolva cu nimic pe cela care venea cu peste 100 la ora....Dar nu ma mira nimic la cum se circula in Romania si mai ales in Bucuresti ...TOTI GHIOLBANII SI COCALARII AU MASINI BENGOASE....nici nu ii baga in seama pe politisti si stiti de ce ? Pentru ca LEGEA ESTE DE PARTEA INFRACTORILOR SI CONTRAVENIENTILOR....ia sa piarda carnetul pe 5 ani sau sa plateasca amenzi si sa li se confiste masina la viteze care depasesc cu 50 km la ora limita legala..SI MAI ESTE CEVA, ALO D-NA fIREA SE AUDE !!??....CAMERE VIDEO IN CAPITALA.....SUSTINUTE DE LEGI ADEVARATE...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz