2020-06-06 12:14

Noi REGULI pentru obținerea sau reînnoirea PERMISULUI de conducere

 |  23:45
Noi REGULI pentru obținerea sau reînnoirea PERMISULUI de conducere

Ministrul Sănătăţii a modificat printr-un ordin (Ordinul 1049/2019) condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere, astfel încât solicitanţii care prezintă deficienţe profunde de auz sunt obligaţi să-şi echipeze vehiculele cu oglinzi mai mari.

Ordinul ministrului Sănătăţii prevede: "Pct. 2.3: Solicitanţii care prezintă hipoacuzie profundă bilaterală care nu poate fi corectată la nicio ureche pot fi încadraţi doar în grupa 1 dacă vehiculul dispune de oglinzi mai mari. (...) Pct.2.4.: Pentru solicitanţii care prezintă hipoacuzie cu sau fără corecţie protetică, după caz, şi care solicită permis auto pentru grupa 1 se eliberează avizul apt/apt condiţionat, cu recomandarea echipării autovehiculului potrivit prevederilor pct. 2.3.".

Ordinul 1049/2019 privind modificarea Ordinului ministrului Sănătăţii 1162/2010 pentru aprobarea Normelor minime privind aptitudinile fizice şi mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul a fost publicat marţi în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17Parerea ta...

BERHECI IOAN
20 Iul 2019

Obtinerea unui permis de conducere la noi este floare la ureche,spaga peste tot,alcoolicii,handicapatii,chiori,surszi,consumatori de droguri circula pe sosele fara probleme.Testul psihologic ,o bataie de joc.Realitatea este ca marii producatori de masini fac regulile iar statele nu fac altceva decit sa se supuna celor puternici.Si asa daca sar aplica corcect masurile pentru obtinerea unui permis auto pe sosele ar fi 50% din masinile existente si nimeni nu doreste asa ceva.Cine moare,moare cine traeste,traeste dar mai schilodit,bolnav,etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine