2019-11-20 19:49

Noi reguli privind locurile de parcare în Sectorul 4. Se ridică maşini!

 |  12:04
Noi reguli privind locurile de parcare în Sectorul 4. Se ridică maşini!

Consiliul local Sector 4 a hotărât, joi, noi reguli privind locurile de parcare. În urma reglementărilor, șoferii care își lasă mașina pe locul de parcare de reședință al altei persone riscă să plătească o amendă cuprinsă între 200 și 400 lei și să li se ridice mașina.

De asemenea, autoritățile au interzis expunerea pe domeniul public a vehiculelor cu înscrisuri ori însemne privind intenția de vânzare/închiriere.

"În situația în care nu este respectată deplina folosință a locului de parcare atribuit regulamentar unei persoane, autovehiculul care obstrucționează folosința acestui loc va fi ridicat, transportat și depozitat într-un loc special amenajat, de către Poliția Locală Sector 4. Terenul se află situat în București, str. Drumul Jilavei, nr.2, sector 4 și este atribuit, în folosință gratuită, pe o durată de cinci ani, Poliției Locale Sector 4. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate pe terenul respectiv, intrând în paza materială a Poliției Locale Sector 4, timp de maximum un an", se arată în regulament, potrivit Hotnews.

"În toate zonele Sectorului 4 al Municipiului București, dar cu o frecvență mai mare în zona centrală, au aparut în ultima perioadă expuse spre vânzare sau închiriere pe domeniul public și privat al Sectorului 4 al Municipiului București (trotuar, scuaruri, parcări, spațiul verde, locuri de joacă, parcuri, gradini publice, piețe și oboare altele decât cele special amenajate și autorizate în scopul expunerii spre vânzare/închiriere, esplanade) multe autovehicule. Acestea, înmatriculate sau nu, pot fi recunoscute dupa afișele, însemnele sau alte înscrisuri prin care proprietarul/deținătorul/utilizatorul îți semnalează intenția de vânzare sau de închiriere. Expunerea acestor autovehicule spre vânzare/închiriere pe domeniul public și privat al Sectorului 4 contribuie, pe de-o parte, la creșterea gradului de disconfort al celorlalți participanți la trafic (chiar și a pietonilor), iar pe de altă parte, creează mari probleme societății care se ocupă cu salubrizarea Sectorului 4", se mai arată în expunerea de motive a proiectului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray