2020-06-06 12:21

Noul Ministru de Interne, AVERTISMENT pentru JANDARMI: ”Trebuie să respecte legea!”

 |  21:44
Noul Ministru de Interne, AVERTISMENT pentru JANDARMI: ”Trebuie să respecte legea!”

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a avut o ședință la Jandarmerie, unde a vorbit cu jandarmii despre incidentul de pe 10 august.

„Cu riscul să mă repet și v-am spus că pe primul loc în atitudinea mea de ministru este siguranța cetățeanului. Vreau să vă declar încă o dată că și Jandarmeria Română trebuie să respecte întru totul legea, cum trebuie să respecte și cetățeanul român. Dacă vrem lucrurile acestea, trebuie să găsim toate posibilitățile ca lucrurile să meargă așa cum v-am și spus”. 

Noul șef de la MAI a mai spus că a avut întâlniri cu șefi din structurile ministerului și a subliniat că măsurile pot fi adoptate doar atunci când se cunoaște adevărul.

„După întâlnirea de președinție, am avut o ședință de Guvern, iar după ședință, am avut o întâlnire cu șefii de arme. Am încercat să discutăm, să vedem care sunt modalitățile de lucru. I-am lăsat pe șefii de arme să spună părerile, am stabilit modalitatea de lucru și am avut lucruri pe care am ținut neapărat să le comunic. În primul rând, prioritatea zero este siguranțea cetățeanului. Am stabilit modalitatea de lucru instalând respectul reciproc: dumnealor mă respectă pe mine, eu îi respect pe ei. De asemenea, am stabilit lucruri care mă deranjează și pe care nu le accept. Vorbesc despre adevăr și de minciună. La noi, aici, trebuie să se instaleze purul adevăr, pentru că numai așa putem să luăm măsuri în cunoștință de cauză. Am spus și că nu doresc ca la ușa mea să vină toți comandanții de arme în fiecare dimineață. Le-am spus că o să mă duc eu la toate structurile ale MAI și o să analize cu celeritate problemele pe care le au”, a mai spus Moga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine