2020-03-29 04:07

Noua Piaţă Obor, deschisă sâmbătă, de Sărbătoarea Recoltei

 |  16:12

Noua PiaţăObor va fi deschisă sâmbătă, odată cu Sărbătoarea Recoltei, toate cele 21 detarabe unde vor fi vândute legume şi fructe fiind deja închiriate deproducători, care vor plăti pentru acestea 15 lei pe zi.

"Dincele mai importante zone legumicole ale ţării, producătorii agricoli auînchiriat deja toate tarabele de unde vor vinde o gamă variată de legume şifructe care i-au făcut deja vestiţi şi căutaţi pentru calitatea deosebită a mărfurilorpe care le comercializează", se arată într-un comunicat de presă alPrimăriei Sectorului 2.

Pentru aînchiria tarabele din Piaţa Obor, comercianţii au fost nevoiţi să demonstrezecu acte că sunt producători agricoli, fiind astfel eliminaţi intermediarii şispeculanţii "care creşteau artificial preţurile", au precizatreprezentanţii Primăriei Sectorului 2. Producătorii care au închiriat tarabe înnoua Piaţă Obor vor plăti, de sâmbătă, o taxă de 15 lei pe zi.

Noua PiaţăObor este o clădire cu două etaje, din care parterul este destinat exclusivproducătorilor particulari de legume şi fructe. De asemenea, pentru vânzătorişi cumpărători au fost amenajate locuri de parcare atât la subsolul clădirii,cât şi în imediata apropiere a acesteia.

Deschidereaoficială a noii Pieţe Obor va avea loc în prima zi a Lunii Recoltei, sărbătoaretradiţională organizată de Primăria Sectorului 2. Cu această ocazie, sâmbătă,începând cu ora 10.00, vor fi organizate concerte de muzică populară susţinutede Maria Dragomiroiu, Maria Ciobanu, Elisabeta Turcu şi Taraful "GeluVoicu" - "Lăutarii din Teleorman".

SărbătoareaRecoltei va continua şi duminică, iar bucureştenii care vor veni în Piaţa Oborîi vor putea asculta, de la ora 10.00, pe Gheorghe Roşoga, Mariana şi Mihai Călinşi Grupul "Liviu Vasilică”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine