2020-07-14 04:40

Noul site al Ministerului Culturii, lansat. Ce spune ministrul Corina Şuteu

 |  10:52
Noul site al Ministerului Culturii, lansat. Ce spune ministrul Corina Şuteu

Ministrul Culturii, Corina Şuteu, a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că noul site al ministerului, disponibil la adresa cultura.ro, a fost lansat, această platformă reprezentând încă un pas în direcția transparenței administrative şi a comunicării eficiente cu cetăţenii.

"Tocmai am lansat noul site al Ministerului Culturii, după mai bine de 10 ani în care n-a mai fost adus la zi ca design, platformă și interactivitate. Este încă un pas făcut în direcția transparenței administrative și a comunicării eficiente cu cetățenii interesați de cultură", a scris Corina Șuteu.

Ministrul a mai spus că unul din scopurile noului site este apropierea între administrație și artiști.

"Sperăm ca noua platformă online (realizată pro bono de ZITEC cu care colaborăm din luna iunie 2016) să fie un instrument cât mai util și mai plăcut care să apropie și mai mult administrația culturală de artiști, intelectuali și agenții culturali din România", a subliniat Corina Şuteu.

Ministrul Culturii a menţionat că cei care au lucrat la noul site și-au dorit ca acesta să reflecte activitatea ministerului "pe teren", să aibă o structură simplă și clară, să fie bine adaptat diverselor gadgeturi, să ofere o interfață de administrare prietenoasă, să descrie cât mai pe înțeles activitățile, să includă infografice, să dea o nouă identitate Ministerului Culturii, să fie actual și ușor de actualizat, să permită versiuni multilingve în viitor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-28Parerea ta...

AURA CORBEANU (UNITER)
28 Noi 2016

ȘI LEPRA ASTA, CĂRUIA-I POUTT ”PICERILI PÎN” TENIȘI, A FOST ”PLANTATĂ” DE CĂTRE ”SISTEM” PT. A CONTINUA DISTRUGEREA CULTURII ROMĂNEȘTI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz