2020-07-07 15:55

Numărul persoanelor care folosesc transportul public din București a scăzut cu 20%

 |  14:58
Numărul persoanelor care folosesc transportul public din București a scăzut cu 20%

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat că numărul persoanelor care folosesc transportul public din București a scăzut cu 20% în această perioadă de panică provocată de noul coronavirus.

”Este de evidență publică faptul că cetățenii municipiului București au înțeles să răspundă într-un mod admirabil la recomandările autorităților și anume de a sta izolați în casă, lucru care arată un bucureștean educat care înțelege această situație. Consecința imediată este numărul mai mic de persoane care apelează la serviciul de transport public din Municipiul București, cam cu 20%”, a declarat Bădulescu pentur HotNews.ro.

Întrebat dacă transportul public din București se va închide ca măsură de prevenție, pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, Bădulescu spune că deciziile se iau de sus în jos, iar Comitetul Național pentru Situații de Urgență va stabili ce este permis și ce nu: ”Principiul managementului pentru situații de urgență indică abordarea deciziei unice de sus în jos, motiv pentru care așteptăm hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, precum și liniile clarificatoare din decret care vor stabili permisiunile sau interdicțiile care apar după acel moment. Autoritățile fac apel la populație să stea cât mai mult în casă. Opțiunea de deplasare, atât timp cât nu există o interdicție, este individuală. Noi nu îngrădim drepturile civile”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz