2020-07-11 18:09

O biserică din Maramureș, vandalizată de localnici: ”Nu mai faceți gălăgie!”

 |  20:42
O biserică din Maramureș, vandalizată de localnici: ”Nu mai faceți gălăgie!”

Poliţia oraşului Tăuţii Măgherăuş a întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a identifica persoanele care au lăsat mesaje scrise pe pereţii exteriori ai unui lăcaş de cult ortodox, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi că peretele exterior al unei biserici din oraş a fost vandalizat, scrie agerpres.ro.

"Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 2 spre 3 mai persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale" a spus Florina Meteş.

Un localnic, Radu Olteanu, a explicat pe Facebook că o parte din locuitorii oraşului erau vizibil deranjaţi de preotul care a montat boxe exterioare şi transmitea slujba religioasă cu un volum sonor ridicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz