2019-10-18 22:26

O bucată de balcon s-a PRĂBUȘIT peste o maşină în Centrul Istoric din Bucureşti

 |  15:11
O bucată de balcon s-a PRĂBUȘIT peste o maşină în Centrul Istoric din Bucureşti

Poliţia Capitalei face investigaţii în cadrul unui dosar penal după ce o bucată de balcon s-a prăbuşit, sâmbătă, pe strada Blănari din Centrul Vechi al Bucureştiului, peste două maşini. Proprietarii autoturismelor au depus plângere, transmit poliţiştii.

"Prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o strada din Sectorul 3, două autoturisme au suferit avarii provocate de căderea unor bucăţi de tencuială desprinse de pe zidul unei clădiri în proximitatea căreia erau parcate autoturismele. Proprietarii au depus plangere, Sectia 10 Poliţie declanşând cercetarile pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", potrivit Poliţiei Capitalei, citate de Mediafax.

Potrivit Poliţiei Locale, clădirea din care s-a desprins balconul este locuită, asociaţia de proprietari fiind amendată în trecut tocmai din cauza acestui balcon şi somată să repare terasa prăbuşită vineri.

Bucata de balcon a căzut peste o maşină. Nicio persoană nu a fost rănită.

Strada Blănari din Capitală este una dintre cele mai aglomerate zone din Centrul Vechi, mai ales în weekend, acolo funcţionând foarte multe terase şi localuri vizitate şi de mulţi turişti străini.

foto: Mediafax


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray