2019-09-22 21:28

O celebră ÎNGHEȚATĂ de la noi va DISPĂREA de pe piață. Producătorul a intrat în FALIMENT

 |  14:42
O celebră ÎNGHEȚATĂ de la noi va DISPĂREA de pe piață. Producătorul a intrat în FALIMENT

Unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România, care are în portofoliu brandul Amicii, a intrat în faliment, la nici doi ani după ce şi-a cerut insolvenţa.

„Dispune începerea falimentului în procedură generală faţă de debitorul Kubo Ice Cream Company S.R.L.. Dizolvă debitorul şi îi ridică dreptul de administrare”, arată decizia Tribunalului Neamţ. Lichidatori judiciari au fost numiţi Activ Judiciar I.P.U.R.L. şi Pro Capital Restructuring I.P.U.R.L.

Printre creditorii companiei se numără Orkla Foods România, Kaufland România, Unilever Bulgaria, MOL România sau Eco-Rom Ambalaje.

Kubo Ice Cream a terminat cu o cifră de afaceri de 18 milioane de lei în 2016 (ultimele cifre disponibile), în scădere cu 34% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Pe de altă parte, pierderile companiei s-au situat la 6,9 milioane de lei, de trei ori mai mari faţă de anul precedent, scrie Mediafax. Compania a intrat în insolvenţă la propria cerere în 2016, invocând lipsa lichidităţii necesare pentru plata datoriilor exigibile către creditori.

Datoriile companiei s-au situat în 2016 16,8 milioane de lei, în scădere cu 14% faţă de anul precedent, mai arată datele de la Finanţe.

Foto: Blog PC Garage


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray