2020-08-10 19:43

O cursă Tarom Cluj Napoca - Bucureşti s-a întors la sol din cauza unor probleme tehnice

 |  07:51
O cursă Tarom Cluj Napoca - Bucureşti s-a întors la sol din cauza unor probleme tehnice

O cursă Tarom Cluj-Napoca - Bucureşti, care a decolat, joi seara, de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, s-a întors la sol după aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Potrivit reprezentanţilor aeroportului, aterizarea s-a făcut cu bine.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj, Davis Ciceo, a precizat, că reprezentanţii companiei decid ce se întâmplă în continuare cu acest zbor, dacă problema poate fi remediată sau pasagerii vor fi preluaţi de un alt avion.

"Cursa Tarom spre Bucureşti, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, s-a întors pe aeroportul clujean după zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Aterizarea la Cluj s-a făcut cu bine, iar compania este cea care trebuie să decidă acum dacă problemele tehnice pot fi remediate şi avionul poate decola din nou sau se aşteaptă o nouă aeronavă care să preia pasagerii", a precizat Davis Ciceo.

Directorul aeroportului din Cluj a mai afirmat că nu ştie câte persoane se aflau la bordul avionului în momentul în care acesta a revenit pe pistă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz