2020-07-06 21:33

O fabrică de medicamente va fi închisă. Cum vor fi afectaţi românii

 |  18:01
O fabrică de medicamente va fi închisă. Cum vor fi afectaţi românii

Românii vor cumpăra, de anul viitor, Parasinus produs în Spania. Asta pentru că fabrica de medicamente Europharm Brașov urmează să fie închisă complet în martie 2016.

”Fabrica lucrează la capacitate maximă pentru a acoperi cerința pieței și să constituie stocuri, astfel încât să asigure continuitatea produselor în piețe. Concomitent se desfășoară și transferul produselor către alte fabrici ale GSK și găsirea unui cumpărător pentru clădiri și terenuri”, au declarat pentru Profit.ro reprezentanții GSK România.

Potrivit acestora, fabrica va continua să producă medicamente până la finalul anului 2015 și va fi închisă complet în martie 2016.

”Încă producem toate medicamentele din portofoliu (de ex. Seroxat, Retrovir, Parasinus)”, au adăugat reprezentanții GSK.

Din 2016, producția de medicamente va fi transferată către fabricile GSK din Spania și Polonia. În iunie 2013, GSK a anunțat că va renunța la fabrica din Brașov, ca urmare a supracapacității de producție la nivelul grupului pentru unele medicamente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz