2020-07-03 23:27

O nouă dezbatere privind introducerea uniformei în şcolile din sectorul 6

 |  17:40
O nouă dezbatere privind introducerea uniformei în şcolile din sectorul 6

Primăria Sectorului 6 organizează joi, începând cu ora 14.00, cea de-a doua dezbatere pe tema iniţiativei introducerii uniformelor în şcolile din sector, întâlnire ce se va desfăşura în Sala Mică de festivităţi a Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu”, din Bdul Iuliu Maniu nr. 15.

În cadrul dezbaterii vor fi reluate discuţiile despre impactul introducerii uniformei obligatorii, experienţele şcolilor din sectorul 6 în care a fost deja introdusă uniforma obligatorie şi se urmăreşte schimbul unor opinii informate despre oportunitatea introducerii uniformelor obligatorii în şcolile din Sectorul 6. “Întrebarea care se pune este dacă introducerea uniformei obligatorii este benefică pentru actul de educaţie, dacă ea face bine sau rău elevilor în şcoli. Totodată, opinia şcolarilor este esenţială înainte de luarea oricărei decizii”, a declarat viceprimarul sectorului 6, Gabriel Petrea, iniţiatorul proiectului introducerii uniformelor în şcolile din sector.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-10Parerea ta...

MARIA
11 Iun 2014

Normal ca uniformele sunt OBLIGATORII.La scoala te duci sa inveti nu sa-ti etalezi garderoba fata de colegi si profesori!!!Puterea de a discerne asupra unor reguli de convietuire in societate a unora a scazut f. mult dupa 1989.O situatie normala in societate,sa vedem cum este apreciata de parinti,elevi(cati mai invata azi),cadrele din invatamant.Un lucru banal a ajuns problema de stat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz