2020-07-08 18:13

O nouă taxă de timbru pentru mașini, anunțată de Ministrul Mediului

 |  21:26
O nouă taxă de timbru pentru mașini, anunțată de Ministrul Mediului

Ministrul Mediului, Cristiana Palmer, a declarat luni că Guvernul lucrează la ''o nouă variantă de taxă de timbru'', după declararea ca ilegală a celei actuale, iar românii care au plătit până acum această taxă de mediu o vor putea recupera pe cale administrativă, scrie Mediafax.

''Lucrăm la o nouă variantă de taxă de timbru, avem un grup de lucru şi sper ca până în toamnă, când reintrăm în activitatea intensă pe domeniul acesta, să venim cu o variantă care sper să fie mai echitabilă pentru toată lumea şi inclusiv pentru principiul <>, care este de fapt fundamentul unei astfel de taxe'', a afirmat Palmer.

Întrebată ce se va întâmpla cu cei care au plătit deja această taxă, Palmer a răspuns că în ministerul său se lucrează deja la o soluţie.

''Curtea Europeană de Justiţie a declarat că taxa este ilegală şi până acum oamenii trebuiau să dea statul în judecată ca să îşi recupereze banii. Anul acesta eu am introdus în mod special şi am lucrat cu colegii, am făcut un ordin de ministru comun ca să dăm posibilitatea ca şi pe cale administrativă să se recupereze aceşti bani de către cetăţeni şi vom vedea ce formulă vom avea în final, care să fie modalitatea de a returna banii'', a mai spus ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-04Parerea ta...

CETATEAN
04 Iul 2016

O MORMOLESTE , BANI SINT LA EI
PALMALAT
05 Iul 2016

Madam asta a aterizat de la Bruxelles , nu !!??? Adica aia spun taxa de mediu este ilegala.....guvernul infiinteaza taxa de timbre !!! ...din spune CEDO ca este ilegala....Ei se gandesc la alta taxa, sub alta forma !!!! In ce tara TRAIM.....sau nu mai facem parte din Europa !!??
DARIUS
05 Iul 2016

deci tipii spun nici o taxa si guvernul roman spune ne gandim la o alta taxa.astia ori sunt prosti ori sunt prosti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz