2020-08-13 05:52

O parte din Capitală rămâne fără apă caldă şi căldură

 |  16:26
O parte din Capitală rămâne fără apă caldă şi căldură

RADET Bucuresti a anuntat ca va intrerupe temporar furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire, in zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, incepand din noaptea de miercuri spre joi, ora 24.00.

Locatarii din 245 de blocuri aflate in zona Drumul Taberei vor ramane, de joi pana sambata, fara apa calda si incalzire, intreruperea fiind solicitata de Primaria Capitalei, pentru executarea unor lucrări la Magistrala 5 de metrou, informeaza, miercuri, RADET.

"Intreruperea a fost ceruta de Primaria Municipiului Bucuresti pentru executarea unor lucrari finantate in cadrul proiectului Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon. Vor fi afectati locatarii unui numar de 245 de blocuri situate in perimetrul descris de strazile Brasov, Valea Calugareasca, Raul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argesului, Aleea Parva, Valea Ialomitei", se arata intr-un comunicat.Potrivit sursei citate, reprezentantii constructorului estimeaza ca lucrarile vor avea un termen de executie de cel mult 54 de ore, astfel ca serviciul de alimentare cu apa calda si caldura va putea fi reluat, cel mai tarziu, sambata la ora 06:00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz