2019-10-23 16:48

O PISTĂ pentru BICICLIŞTI urmează să fie amenajată în Bucureşti. Ce TRASEU va avea şi cât costă

 |  12:48
O PISTĂ pentru BICICLIŞTI urmează să fie amenajată în Bucureşti. Ce TRASEU va avea şi cât costă

Veşti bune pentru bicicliştii bucureşteni. În curând ar putea începe amenajarea unei piste de biciclete în centrul Capitalei, pe traseul Piaţa Victoriei - Bulevardul Constantin Prezan. E vorba de opt kilometri de pistă şi de o investiţie de peste 7,5 milioane de lei. Proiectul de hotărăre va fi supus votului în următoarea şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de pe 4 mai.

Pista ar urma să aibă 7,7 kilometri şi o lăţime de 1,5 metri, aceasta urmând să fie amenajată pe traseul Piaţa Victoriei - Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - strada Nicolae Caranfil - Sos. Pipera - strada Alexandru Şerbănescu - Bd. Aerogării - DN1 - Piaţa Presei Libere - Sos. Kiseleff - Bd. Constantin Prezan.

"Reţeaua de piste de biciclişti din Bucureşti este slab dezvoltată şi nu face faţă traficului existent. În acelaşi timp, configurarea actuală a arterelor de circulaţie din Bucureşti nu asigură o circulaţie fluentă şi facilă traficului de biciclişti şi nici nu permite o dezvoltare a reţelei de piste de biciclete care să îmbunătăţească condiţiile de circulaţie pentru această categorie de participanţi la trafic”, se arată în propunerea PMB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray