2020-07-05 05:06

O polițistă a BĂTUT un șofer care i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

 |  20:22
O polițistă a BĂTUT un șofer care i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei face o anchetă pentru purtare abuzivă după ce o poliţistă ar fi bătut un şofer despistat băut la volan care i-ar fi spus acesteia că seamănă cu Elena Udrea.

”Am fost sesizaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare care s-a sesizat din oficiu. Este un dosar de purtare abuzivă”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, Ilisie Teofil.

Dosarul a fost deschis în urma unui incident care s-ar fi întâmplat în noaptea de joi spre vineri, după ce, potrivit presei locale, un şofer a fost depistat băut în trafic. Acesta se întrepta spre Moftin când a fost oprit de un echipaj de la Rutieră din care făcea parte şi o poliţistă.

Conform publicaţiei Informaţia Zilei, bărbatul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, apoi a fost condus la Secţia de Poliţie Carei ca să i se întocmească dosar penal. În timp ce agenţii făceau documentele, şoferul ar fi făcut o glumă, spunându-i poliţistei că seamănă cu Elena Udrea, însă, femeia l-a lovit pe bărbat până acesta s-a prăbuşit inconştient. Ulterior, bărbatul a fost dus la spital, unde medicii au constatat că are ruptură de vezică, el fiind operat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, bărbatul agresat este încă internat în spital.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz