2020-08-10 02:57

O tânără de 24 ani, studentă la Facultatea de Medicină din Cluj, a fost găsită spânzurată în casă

 |  11:45
O tânără de 24 ani, studentă la Facultatea de Medicină din Cluj, a fost găsită spânzurată în casă

O tânără de 24 de ani, din Franţa, studentă la Facultatea de Medicină din Cluj, a fost găsită spânzurată, marţi seară, într-un apartament din centrul oraşului. Femeia a fost găsită de către o prietenă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, a precizat, că decesul tinerei a fost anunţat la 112, iar o echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului.

„Poliţia a fost sesizată la 112 că o tânără a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia. O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului şi în urma unei examinări sumare a cadavrului au constatat că nu există urme de agresiune pe corpul tinerei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a survenit decesul victimei”, a precizat Simona Vîrci, pentru Mediafax.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat, că tânăra era din Franţa, dar studia Medicina la Cluj. Aceasta a fost găsită moartă în casă de către o prietenă, alarmată că toată ziua nu a dat ea, iar seara a intrat în apartament cu o cheie de rezervă pe care o avea.

Studenta de 24 de ani era spânzurată cu un cablu al unui prelungitor, în mijlocul camerei apartamentului în care locuia cu chirie.

Trupul fetei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru necropsie, urmând ca apoi să fie trimis în Franţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz