2019-08-18 11:59

OFICIAL.Ce pățesc, după data de 20 MAI, ȘOFERII prinși în trafic cu ITP expirată. Vezi precizările MAI

 |  12:12
OFICIAL.Ce pățesc, după data de 20 MAI, ȘOFERII prinși în trafic cu ITP expirată. Vezi precizările MAI

Şoferii care vor fi surprinşi în trafic cu Inspecţia Tehnică Periodică expirată vor primi, din 20 mai, din partea poliţiştilor, o dovadă fără drept de circulaţie şi vor fi amendaţi, potrivit unei postări a MAI pe pagina de Facebook. MAI avertizează că poliţistul va reţine şi talonul maşinii şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

"Aşadar, nu o să mai luaţi maşina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeţi la RAR, deci mult mai complicat. Acelaşi lucru este valabil şi dacă maşina a fost cumpărată/vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare", mai transmit poliţiştii. Şoferii pot verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV, www.drpciv.ro/services.html. Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-13Parerea ta...

ITP
13 Apr 2018

sugeti p parazitii neamului.hoti la drumul mare.veti plati despagubiri .deci dupa mintea lor de retardati pentru o fapta ei te pedepsesc de patru ori:amenda,placute luate ,certificat luat,imobilizare masina.exista principiu de drept nu poti fi pedepsit de doua ori pentru aceeasi fapta.deci este o aberatie .platesti amenda si gata.restul abuz usor de demonstrat in instanta.mafia rar service la puscarie.
ILIE DE LA SCULăRIE
13 Apr 2018

Nu știu cum va fi cu îngrădirea dreptului la proprietate, daca ia plăcuțele . Neconstituțional.! Pe lînga faptul că trebuie să faci anticipat verificarea , pierzi din vechea verificare , să faci în ziua cînd expiră , dar dacă pică duminica ? Încă o lege făcută pentru amenzi. Coarnă știe? Meseriași.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray