2019-10-19 15:21

Olguţa Vasilescu, nepregătită pentru audieri

 |  15:22
Olguţa Vasilescu, nepregătită pentru audieri

Încă primar al Craiovei, actual deputat de Dolj şi viitor ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu a fost prinsă pe picior greşit când a fost întrebată la ce număr de telefon trebuie să sune un copil abuzat.

Moment penibil pentru Olguța Vasilescu, care va prelua șefia Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice. Ea nu a știut să le spună jurnaliștilor la ce număr de telefon trebuie să sune un copil abuzat pentru a reclama fapta. “E ceva cu 6, însă nu-l știu exact...”, a spus aceasta.

Numărul real este 116111.

Olguța Vasilescu a dezvăluit că unele dintre întrebările care i-au fost puse în comisia de avizare “au fost interesante şi mi-ar fi plăcut să le explic. Nu este vina noastră că s-a facut totul pe repede înainte. Ne obligă pe noi sa lucrăm în perioada următoare pe proiectul de buget. Mâine mă întâlnesc cu Comisia de buget”. Lia Olguța Vasilescu este primar din partea PSD la Craiova. Ea este anchetată pentru fapte de corupție. Acum, PSD a propus-o pentru funcția de ministru al Muncii, iar astazi a fost validată de comisiile de specialitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

CONSTANTIN
04 Ian 2017

PITIPOANCA NU DE MULT II CAUTA PIXUL TRIBUNULUI PE SUPT BIROU ! OARE CATE PIXURI A CAUTAT SUPT BIROURI DE A AJUNS MINISTRU ? PE A LUI DRAGNEA I L-A GASIT SAU INCA E IN SCOTOCELI !
DUDU
05 Ian 2017

Corect.Nu se vede ce GURITA mica are ? Si ce bine ii sta pe moto cracanata . Parca e taman pe masura cracanelii. Mult SUCCES la cautat pixuri mai draga Olguta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray