2019-10-14 21:07

OLIVIA STEER, în centrul unui nou SCANDAL. I-a fost retras un premiu important

 |  01:41
OLIVIA STEER, în centrul unui nou SCANDAL. I-a fost retras un premiu important

Premiata pentru „rolul său activ în societate”, Olivia Steer a declansat un scandal monstruos in care medici, publicitari, vedete si diversi utilizatori de Facebook au cerut la unison retragerea premiului cei care sustine nevaccinarea copiilor.

La Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate a avut loc miercuri seară, pe 18 aprilie, și a fost organizată de Asociația pentru O Viață Sănătoasă din România.

“Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos, iar părerile sale personale și pozițiile sale referitoare la anumite subiecte nu au fost luate în considerare când s-a decis acordarea acestui premiu”, a scris Florentina Opriș pe Facebook, organizatoarea Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate, în cadrul căreia Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru “rolul său activ în societate”.

La eveniment au participat și Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, relatează Hotnews.

Pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer a publicat diploma primită la eveniment: „Aseară la Athenee Palace Hilton s-a scris un basm modern, cu happy end. Mai mult, în curând”.

Diploma acordată Oliviei Steer vine în contextul în care România e pe primul loc în Europa, la cazurile de rujeolă în 2017, fiind țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR (rujeolă-oreion-rubeolă). În schimb, medicii de familie, alături de cei din școli și din spitale sunt implicați în educația pentru vaccinare. ”Vaccinarea – un drept fundamental la sănătate”.

Anul trecut, în luna mai, Olivia Steer a primit titlul de „Gâscă a Fecundităţii Neamului“. Ce alte vedete au fost premiate la Gala Hate Awards

După evenimentul din acest an, mai mulți sponsori, printre care Medicover,  cât şi Aqua Carpatica, au spus că se delimitează de acesta.

“Medicover este o companie de sănătate care practică și susține medicina bazată pe studii clinice și cercetare medicală și nu poate fi asociată cu mișcarea anti-vaccin sau cu principii personale ale unor persoane publice, față de care ne dezicem în totalitate.

În rețeaua națională Medicover în fiecare zi se prescriu rețete medicale și se aplică tratamente din schema națională de vaccinare, precum și alte tratamente specifice care demonstrează angajamentul nostru pentru prevenția, tratarea și siguranță tratamentelor pentru pacienții noștri.”

Iată și comunicatul celor de la Ocean Fish: “În urma Evenimentului care a avut loc ieri, la data de 18 Aprilie 2018, “Gala Femeilor care Dăruiesc Sanatate” organizată de către “Asociatia pentru o Viață Sanatoasa”, Eveniment la care am fost sponsori, printre premianții de bază (în mare parte au fost Doctori de o mare valoare),  s-a regăsit și Premiul Oliviei Steer, cu care nu suntem de acord. Reamintim că ne pare rău să fim asociați cu un astfel de incident neplăcut și subliniem că nu am fost informați despre întreagă Lista a Premianților.

OCEAN FISH a fost unul din sponsori și nicidecum Juriul care a decis Lista premianților. Întrucât nu am fost informați despre Lista integrală a Premianților și nu există o compatibilitate între valorile promovate de către Compania noastră și cele ale Dnei Steer, insistăm pe această cale pentru retragerea în mod oficial al premiului Oliviei Steer”.

Și Aqua Carpatica a transmis, printr-un comunicat de presă, că îşi retrage susţinerea şi sponsorizarea pentru eveniment dacă premiul nu va fi retras în mod public, citeaza Libertatea.

Şi reacţia şefului Aqua Carpatica, Yannis Jean Valvis, a apărut pe reţelele de socializare. Acesta se dezice de evenimentul sponsorizat şi susţine că nu ştia cine va fi premiat la gală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-20Parerea ta...

LEVST.
20 Apr 2018

-cont-"...Ma intreb daca chiar in Romania exista asemenea ADvocati, sau e plina doar de avocati-recuperatori, precum rapciuga Bucurestilor...(*** actiunea individuala in justitie, poate aduce o compensatie monetara mai mare, insa riscul de a nu primi nimic, este -deasemeni- mai mare, versus procesul colectiv, unde recompensa individualizata este mai redusa, insa sansele de a castiga, sunt mult mai mari)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray