2020-04-07 14:03

Omorât de un hamburger sau de indolența medicilor?

 |  10:50
Omorât de un hamburger sau de indolența medicilor?

Un tânăr de 23 de ani din Focşani a murit la spital după ce s-a prezentat la urgenţe cu dureri la stomac. Anterior, acesta luase masa în oraş cu câţiva prieteni, la un fast food cunoscut.

„Pe la 3 dimineața am fost cu un bun prieten la Mc să mâncam ceva, a mâncat și după 20 -30 de minute îi venise rău, îl durea stomacul tare. S-a dus acasă, a stat ce a stat și apoi s-a dus la urgențe. 

Am aflat de la fratele lui că medicii l-au văzut și au spus că e intoxicație și încă ceva la stomac. I-au spus că trebuie operat, dar când a venit chirurgul sau cine e respectivul a spus că nu are nimic și că nu trebuie operat acum. 

La ora 12, părinții lui s-au dus să-i ducă o cană, o sticlă cu apă, una-alta. Și prietenul meu le-a spus râzând: „Ce e cu voi aici, ori credeți că rămân în spital? Eu merg acasă”. Și la 4 a făcut stop cardio respirator.

Acum se spune că ar fi făcut peritonită. Însă el de dimineață s-a dus la UPU și l-au târât de colo-colo, chiar și chirurgul i-a spus că nu are nimic”, a povestit un coleg al tânărului, citat de ştiridefocşani.ro. 

Potrivit aceleiași surse, tânărul a fost internat marți dimineață la ora 05:00 cu probleme la stomac, iar medicii l-au diagnosticat cu sindrom gastroenterologic, din cauza faptului că băiatul vomita încontinuu.

Starea sa de sănătate s-a degradat, însă, extrem de rapid, și după 24 de ore de la momentul în care tânărul a ajuns în secția de boli contagioase, a murit în secția ATI a aceluiași spital.

Băiatul a declarat medicilor că ar fi mâncat un hamburger. Niciunul dintre tratamentele aplicate de medici nu au dat rezultate și pacientul a intrat în stop cardiorespirator. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine