2020-08-04 20:00

Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist rutier, audiat la Parchetul Tribunalului Bucureşti

 |  13:10
Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist rutier, audiat la Parchetul Tribunalului Bucureşti

Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist rutier, a fost adus la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru audieri, transmite Mediafax. Abdullah Atas se deplasa singur, el având doar câteva bangaje pe faţă.

Cetăţeanul turc avea o alcoolemie de 1,65 la mie când a produs accidentul. Acesta a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că, potrivit rezultatelor probelor biologice, omul de afaceri turc avea o alcoolemie de 1,65 la mie în momentul în care l-a lovit cu maşina pe poliţist. Anchetatorii susţin că Abdullah Atas se afla în pragul comei alcoolice.

După rezultatele analizele de sânge, omul de afaceri turc a fost acuzat şi de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Abdullah Atas a fost transferat la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. În acest timp, agentul se află în comă indusă, el fiind supus mai multor intervenţii chirugicale.

Poliţistul rănit a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi se află în comă indusă.

Şoferul turc care a intrat cu maşina într-un poliţist de la Brigada Rutieră este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Ancheta în acest caz este efectuată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a efectua un control în trafic.

În momentul în care agentul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, după care a accelerat şi l-a lovit pe poliţist. Agentul a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, el fiind prins ulterior în Pipera. Din cauza vitezei excesive, acesta a lovit un scuar şi a fost proiectat într-un gard.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-06

In legatura cu acest articol...

Omul de afaceri turc avea o alcoolemie de 1,65 la mie când l-a accidentat pe poliţistul de la Brigada Rutieră

Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist, transferat la Spitalul Penitenciar Rahova

Mandat de arestare în lipsă pentru omul de afaceri turc care a accidentat un poliţist de la Brigada Rutieră
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz