2020-08-03 15:57

Orban, despre ÎNCHIDEREA TERASELOR la ora 23.00: "Le va face bine oamenilor!"

 |  15:31
Orban, despre ÎNCHIDEREA TERASELOR la ora 23.00: "Le va face bine oamenilor!"

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, condus de Ludovic Orban, discută sâmbătă, dacă este necesară sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atât despre destinaţii de vacanţă, precum litoralul şi zonele de munte, dar şi Bucureştiul.

Potrivit unor surse politice, CNSU decida dacă va fi redus programul teraselor în Bucureşti şi în alte judeţe din ţară unde din cauza numărului mare de oameni este greu să respecte condițiile de distanțare socială.

"Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va funcționa pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terase E normal! Nu poți să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23.00 și pentru unii să permiți și pentru alții să nu permiți.

S-ar putea impune închiderea teraselor la ora 23.00 în județele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate a virusului, fiindcă se știe foarte clar că terasele după ora 23.00 se transformă în locuri de petrecere, în locuri în care e foarte greu totuși să impui respectarea regulilor și din cauza asta preferă să luăm această decizie.

De altfel, le va face și bine oamenilor... ", a spus Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz