2019-12-13 15:56

Pacienţi expuşi infecţiilor şi transportaţi cu lifturi neautorizate, la Spitalul Militar Central

 |  17:25
Pacienţi expuşi infecţiilor şi transportaţi cu lifturi neautorizate, la Spitalul Militar Central

Sterilizatoare şi materiale sanitare fără autorizaţie şi lifturinefuncţionale sunt doar o parte dintre neregulile depistate la Spitalul MilitarCentral Dr. Carol Davila" din Capitală.

Reprezentanţii Inspecţiei de Stat pentru ControlulCazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) audescoperit numeroase nereguli la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central,din Capitală. Potrivit raportului încheiat de inspectorii ISCIR,sterilizatoarele (48 de bucăţi), ce ar trebui să prevină infectarea pacienţilorunităţii spitaliceşti, nu erau autorizate şi nici înregistrate. De asemenea,dintre cele şapte ascensoare de marfă ale spitalului, unul singur era autorizatsă funcţioneze. În aceste condiţii, este greu de înţeles cum erau transportaţipacienţii pe targă.

La aceeaşi unitate au mai fost identificate două cazanede abur neautorizate şi cinci neînregistrate la ISCIR Bucureşti; trei stivuitoare neînregistrate; un recipient de neutralizare a deşeurilor cu scadenţadepăşită şi alte şapte recipiente stabile sub presiuneneautorizate şi neînregistrate. Toate aparatele depistate cu nereguli au fostoprite din funcţionare până la obţinerea autorizaţiei.

Conducerea unităţii spitaliceşti nu a putut ficontactată pentru a comenta subiectul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-31Parerea ta...

JANIN
17 Noi 2010

in atentia dl-lui autor de articol Laurentiu Musoiu: -stimate domn, ceea ce se pare ca s-a descoperit la acel spital este un mic amanunt dintr-un sir imens; -conducerea unitatii nu a putut fi contactata deoarece purtatorul de cuvant la institutiei si anume sorin mititelu nu avea dezlegare de la oprea ionel, care se stie ca din umbra conduce spitalul. -in eventualitatea in care comunicati cu persoana mentionata va recomand sa va inarmati cu rabdare si tact deoarece nu aveti ce sa intelegeti.
JANIN
17 Noi 2010

-cazanele, lifturile, sterilizatoarele sunt ultimele obiecte de care conducerea instituitiei sa aiba cunostinta si sa prezinte importanta; -aceste disfunctionalitati au aparut datorita managementului execrabil de prost, care incet incet duce nava amiral a medicinii militare spre o mare prapastie; -toate acestea se intampla datorita preocuparilor de razbunare si de exterminare a personalului pe motive de orientare a oamenilor in ceea ce priveste conducerea spitalului;
JANIN
17 Noi 2010

-iata cum un simplu om pe nume oprea ionel, prin marioneta ranetti aurelian si parca si emil, ingroapa o intreaga institutie, datorita unor vendete care tin de mentalitatea omului si de caracterul lui!!!! -in schimb daca Gabriel Oprea, ministrul, trebuie ajutat imediat se gasesc fonduri si medici pentru a impresiona in mod placut; -conducerea nu se ocupa de managerierea cat mai performanta a institutie pt ca are alte obiective, de decimare a personalului, de aducerea pe post a cunoscutilor, etc.
JANIN
17 Noi 2010

-pentru a exemplifica cele mentionate, am sa va arat cum un simplu sef de birou de resurse umane, un anume maior, si daca vreti puteti cerceta cele afirmate, este distru si trimis sa isi caute de munca in alt oras pentru nepriceperea unui comandant pe numele mui ranetii: deci ranetti ii ordona acelei persoane sa faca formele de angajare a unei alte persoane care venise cu o relatie, maiorul executa ordinul, dar ulterior se dovedeste ca persoana care a fost angajata este chiar fiul gen. sarbu.
JANIN
17 Noi 2010

-drept urmare aceste, maiorul, este chemat in biroul comandantului din umbra oprea ionel si este pus pe liber si trimis la plimbare pentru simplul motiv ca ranetti ia ordonat sa faca ceva iar el a executat. adica era de datoria maiorului sa comenteze ordinul??? asa ca ce sa ne miram de cazane si lifturi expirate!! alea sunt mizilicuri fata de ce se intampla pe linie de comunicare si subordonare in acel spital....pardon....unitate militara!
JANIN
17 Noi 2010

stimate autor al prezentului articol, va sugerez sa mergeti in spital, pe sectii, dar nu intrati la urgenta-acolo este o alta discutie, si interactionati cu angajatii, discutati cu ei, nu cu cei care scriu comentarii la articole, ca se spune ca noi cei care comentam sunt pe dinafara subiectului.....mergeti in spital si dupa care puteti face un articol pe cinste.....in 6 luni de zile aceasta conducere a daramat tot.....nu a lasat nimic si asta pentru ca sunt numiti politic....daaaa....
JANIN
17 Noi 2010

-cardasia din acea institutie are cateva nume clare pe care le voi face cunoscute: 1.oprea ionel- conducatorul din umbra....mercenarul de ferme....achizitorul de ace si ata medicale pentru propriul folos; 2.emilian ranetti- un papagal, o marioneta a zilelor noastre condus din umbra de propriai umbra a .....oprea ionel 3. patilea costel.....hmmmm, sfetnicul de taina al conducerii, nestiutorul de carte care uita de unde a pornit si cine si cum l-a ajutat sa ajunga ceea ce este azi!
JANIN
17 Noi 2010

4.teodor- sef it in institutie...un fost comandant care sta la mana unui altu ...acelasi aluat! 5.mititelu sorin-purtator de cuvant...halal...de la prima aparitie iti faci o parere despre el....dar zambarici este un caine ascultator... 6.mocanu cristina-referent birou contabilitate...studii de teologie, maritata cu nepotul lui orea si viitoare sefa contabila fara carte....si pe bune dreptate chiar este o fata ok....minunata ai ce sa vorbesti cu ea, frumusica...dar cand neuronii au disparut...
JANIN
17 Noi 2010

-cautati-o azi , maine prin spital si o sa vedeti cata carte stie, ce stie si cum stie.....pe bune acum...nulitate mai mare ca ea....nici nu se cauta pe piata 7. aurelia isfan....mda...acum ceva timp , pe mandatul lui blandu...era super ok, dar daca a pus botul ca oprea o "imbraca" cu haina militara, avutia de bani isi face aparitia ea schimbandu-se total...dar si ea este sub papucul mocancei 8.din lumea celor care nu cuvanta va prezint un mare finantist-sef contabil-dumitrescu......
JANIN
17 Noi 2010

-cateodata te intrebi daca aceasta persoana nu mananca bataie de la nevasta acasa...pai sa vedeti cand intra in birou la contabilul sef...matura cu asta pe jos...il distruge...dar pentru ca e nepoata lui oprea ionel, nu poate face cel ce nu cuvanta nimic...molcom si statator.....o marioneta...mutaaaaaa!!! 8.luminita miron...o pramatie mai mare ca asta..rar.....dar bine ca merge firma gemedica...barbasu sa traiasca...si oprea ca ii atribuie multeeee contracte!
JANIN
17 Noi 2010

9. doamna spiroiu ....mai frecventati..birourile...!!! stie ea cine... 10. jinga...o femeie deosebita aruncata in vartoarea luptei pentru decimarea spitalului, care va avea aceeasi soarta ca si nicodin...pacat chiar este o femeie deosebita!!! Acestea fiind spuse, si cred ca nimeni nu indrazneste sa comenteze....mergeti domnule autor in spital...si va lamuriti singur...m-am saturat sa sriu!!! sa nu uit..11. geta grosu..hmmm..prefacatoria in persoana..jalnic
JANIN
17 Noi 2010

a murit si marinescu....vor murii si altii...dar...unii se pare ca nu vor sa treaca in nefiinta macar cu numele...sa nu uitam de unde am pornit si unde suntem...sa nu uitam ca aleile spitalului sunt mizere, sa nu uitam de aceeasi groapa din fata spitalului care dainuie de 6 luni...este omniprezenta...sa nu uitam de rautate si mizerie sufleteasca....sunteti patetici dragi mai: oprea si ranetti...RUSINE!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray