2020-07-14 07:11

Pakistanezi ascunși printre sticle, într-un TIR, la Vama Giurgiu

 |  15:45
Pakistanezi ascunși printre sticle, într-un TIR, la Vama Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunşi într-un camion încărcat cu sticle, trei cetăţeni pakistanezi care intenţionau să intre ilegal în România.

În data 16.05.2020, în jurul orei 00.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Man, un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, sticle din Turcia pentru o societate din România.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună de control formată din poliţiştii de frontieră romani şi bulgari a observat că şnurul de siguranţă al semiremorcii este secţionat şi relipit, fapt pentru care s-a procedat la deschiderea compartimentului marfă.

În urma controlului amănunţit, printre marfa transportată, au fost descoperite ascunse trei persoane de sex masculin, care nu deţineau documente de identitate.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în semiremorca autocamionului fără ştirea şoferului, într-o parcare din Turcia, cu ajutorul unui alt cetăţean străin a cărui identitate nu o cunosc, căruia i-au plătit 1.500 de euro fiecare. Totodată, cei trei au mai menţionat faptul că au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria cetăţenilor pakistanezi, iar conform protocolului româno - bulgar aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz